Για να μην μακρηγορούμε. Για να διαβάζεις αυτή τη στήλη τρως! Και σ’αρέσει! Για να φας λοιπόν την πιο τιτανοτεράστια ποικιλία ever και να γουστάρεις πάρε το αμάξι, το λεωφορείο το τρένο, ό,τι σε βολεύει εν ολίγοις και πήγαινε στο Αιγάλεω. Εντόπισε τον πεζόδρομο της Αγίας Λαύρας. Πήγαινε στον αριθμό τέσσερα και θα βρεις το ναό της ποικιλίας!

Τρείς λέξεις: Ρακί Αμάν μεζέ. Το αμάν στο ενδιάμεσο κρίνεται απαραίτητο, θα καταλάβεις και μόνη σου. Ζήτα απλά μια ποικιλία. Τη μεγάλη παρακαλώ. Ε, και θα σκάσει μύτη το "γομάρι" που βλέπεις στη φωτογραφία!

Αυτό το "γομάρι" λοιπόν εκτός ότι εκτείνεται από εδώ μέχρι την Αυστραλία, περιέχει μπριζολίδια, κοτόπουλο, μπιφτέκια, κεφτεδάκια, λουκάνικα, πατάτες, τυριά κτλ κτλ. Το χαρακτηρίζεις προκλητικό και πρόστυχο, το λιγότερο. Κι όμως η ευτυχία απέχει μόλις ένα μπιφτέκι μακρυά σου!

Πέρα από τις ποικιλίες στο Ρακί αμάν μεζέ θα φάς γενικά πολύ νόστιμα μεζεδάκια και σαλάτες. Είναι ωραία να πας με παρέα να τα πιείτε εκεί! Ουζάκια, τσιπουράκια, κρασάκι και εννοείται ποκιλία! Θα δεις να συρρέει κόσμος  και κοσμάκης καθημερινά. Έχει πολύ σωστές τιμές και θα δεις να είναι γεμάτο τόσο από φοιτητές όσο και από μη φοιτητές.

Αυτήν την εποχή δε, που δεν έχει πολύ ζέστη είναι ωραία με τα τραπεζάκια έξω στον πεζόδρομο. Σταν συν το γεγονός ότι δεν ενοχλείσαι από αμάξια και από μηχανάκια.

Go for it!  Διάβασε ακόμη:

Ξέρουμε που θα φας το καλύτερο pancake της Αθήνας!

Brunch @ Momo, στην Καλλιθέα!