Αγαπητή μας φίλη, μη νομίζεις πως μόνο στο γυμναστήριο μπορείς να αποκτήσεις τους τέλειους κοιλιακούς που τόσο επιθυμείς! Αν παραπονιέσαι για την "καθιστική" δουλειά γραφείου που κάνεις, έχουμε να σου πούμε πως μπορείς να κάνεις τέλειους κοιλιακούς και εν ώρα εργασίας!

Και δεν σου είπαμε και το καλύτερο!  Δεν θα χρειαστεί να γίνεις μούσκεμα στον ιδρώτα. Γι' αυτό ξεκινάμε τώρα...

1η Κίνηση
Κάθισε στην άκρη μια γερής καρέκλας με τα πόδια ανοιχτά, τα γόνατα λυγισμένα 90 μοίρες και τα χέρια στο πλάι. Σιγά-σιγά γύρε το πάνω μέρος του σώματος προς τα αριστερά, κατεβάζοντας το αριστερό χέρι προς το πάτωμα, ενώ ταυτόχρονα διατηρείς το κάτω μέρος του σώματος σταθερό στην καρέκλα. Μείνε εκεί και μέτρα μέχρι το 3. Στη συνέχεια γύρνα στο κέντρο και κάνε μια επανάληψη προς την δεξιά πλευρά. 

2η Κίνηση
Κάθισε με ίσια την πλάτη στην άκρη της καρέκλας, τα πόδια στο έδαφος, τα γόνατα λυγισμένα 90 μοίρες και τα χέρια σταυρωμένα στο ύψος του στήθους. Στρίψε το επάνω μέρος του κορμού όσο μπορείς προς τα αριστερά με το κεφάλι και τους ώμους να κινούνται μαζί ως ένα. Μείνε για 15 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, γύρνα στο κέντρο και κανε το ίδιο προς τη δεξιά πλευρά.   Διάβασε ακόμη:

Ζουμερά οπίσθια με μια και μόνο άσκηση!

Spinning: οφέλη και αποτελέσματα