Δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ειδικοί!

Θα σου έχει τύχει κάποιες φορές το σεξ με τον σύντροφό σου να μην είναι αυτό ακριβώς που θέλεις με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι. Έχεις σκεφτεί ποτέ τι μπορεί να φταίει;

Σιωπή: Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην «Επιθεώρηση Κοινωνικών & Προσωπικών Σχέσεων» έδειξε πως δεν είναι πάντα καλό να μην μιλάμε κατά τη διάρκεια του σεξ. Είναι καλύτερο να μιλάμε και να επικοινωνούμε κατά τη διάρκεια της επαφής γιατί έτσι γνωρίζουμε και καλύτερα τι ικανοποιεί τον σύντροφο μας.

Το χρήμα: Έρευνα Ολλανδών επιστημόνων έδειξε πως όταν σε ένα ζευγάρι η γυναίκα βγάζει περισσότερα χρήματα από τον άντρα αυτό προκαλεί πρόβλημα και στο κρεβάτι. Πως; Ο άντρας διακατέχεται από κόμπλεξ και σύμπλεγμα κατωτερότητας που φαίνεται και κατά τη διάρκεια του σεξ.

Το σκοτάδι: Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine έδειξε πως όταν το σεξ γίνεται στα σκοτάδια δείχνει πως οι γυναίκες έχουν αναστολές και ντρέπονται για την εικόνα του σώματος τους.

Η ρουτίνα: Η μονοτονία στις στάσεις και τη διάρκεια μπορεί να σκοτώσει τη σεξουαλική σου ζωή. Νίκησέ τη!  Διάβασε ακόμη:

Τα στάδια που περνάς όταν έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ

Tips για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου!