Υπάρχουν τρικ που σίγουρα δεν γνωρίζεις και μπορείς να αναβαθμίσεις το μακιγιάζ ματιών σου και γιατί όχι να εξοικονομήσεις και χρήματα.

  1. Βάλε το μολύβι για μάτια σου για ένα λεπτό στην κατάψυξη πριν το ξύσεις

Αυτό είναι το μυστικό για να μη σπάσει! Γενικά, οι ξύστρες για τα μολύβια ματιών δεν είναι και οι ευκολότερες, αυτό όμως το μυστικό θα σε βοηθήσει να έχεις καλοξυσμένα μολύβια που θα κρατάνε περισσότερο καιρό.

  1.  Ζέστανε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σου και θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα

Ρίξε ζεστό νερό (όχι καυτό!) στο ψαλίδι για τις βλεφαρίδες για να το θερμάνεις πριν το χρησιμοποιήσεις. Αλλιώς, μπορείς να το θερμάνεις με το πιστολάκι μαλλιών. Ένα ζεστό ψαλίδι κάνει πολύ καλύτερη δουλειά και σου χαρίζει πιο δραματικό αποτέλεσμα – δηλαδή, μεγαλύτερες και πιο γυριστές βλεφαρίδες!

  1. Κρύψε το hangover με nude eyeliner

Για να αναδείξεις τα μάτια σου και για να καλύψεις την κούραση, χρησιμοποίησε ένα nude μολύβι ματιών και σχημάτισε μια γραμμή στα κάτω βλέφαρα. Κάνει θαύματα!

  1.  Κάνε τις σκιές σου πιο έντονες προσθέτοντας νερό

Βρέξε το βουρτσάκι σου, σκούπισέ το σε ένα χαρτομάντιλο για να απορροφήσει το περιττό νερό και χρησιμοποίησε το για να απλώσεις την αγαπημένη σου σκιά ματιών. Το νερό θα κάνει πιο έντονο το χρώμα της σκιάς και θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

  1.  Άπλωσε λευκή σκιά ματιών ως βάση για να αναδεικνύονται περισσότερο οι σκιές σου

Και τα χρώματα θα γίνουν πιο έντονα αλλά και το μακιγιάζ σου θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

   Διάβασε ακόμη:

Οι μύθοι για το βάψιμο των φρυδιών

Αυτό είναι το πρωινό μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες!