Δοκίμασες ειδικά σαμπουάν, δοκίμασες μάσκες μαλλιών, δοκίμασες τα πάντα και τελικά τίποτα!

Έχεις βαρεθεί τις αντιαισθητικές νιφάδες πάνω στους ώμους σου;

Σου βρήκαμε φυσικά προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να καταπολεμήσεις την πιτυρίδα άμεσα!
 
Ασπιρίνη: Η ασπιρίνη έχει περισσότερες χρήσεις από τη θεραπεία του απλού πονοκεφάλου. Θρυμμάτισε δύο δισκία ασπιρίνης σε μια λεπτή σκόνη και ρίξε λίγο στο σαμπουάν που θα χρησιμοποιείς για τα μαλλιά σου. Άφησε το να παραμείνει στα μαλλιά για 1 έως 2 λεπτά και έπειτα ξέπλυνε. Στη συνέχεια, πλύνε τα μαλλιά και πάλι με κανονικό σαμπουάν για να φύγουν τυχόν υπολείμματα σκόνης.
 
Ξύδι: Το ξύδι δεν είναι καλό μόνο για το φαγητό ή τον καθαρισμό των μαγειρικών σκευών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτρέψει το δέρμα σας από το να γίνει ξηρό και να ξεφλουδίσει. Μετά από το λούσιμο, ανάμειξε 2 φλιτζάνια μηλόξιδο με 2 φλιτζάνια κρύο νερό και χρησιμοποίησε τα για να ξεπλύνεις το σαμπουάν από τα μαλλιά σου. Εναλλακτικά, μπορείς να εφαρμόσεις άσπρο ξίδι στο τριχωτό της κεφαλής και να το αφήσεις ένα βράδυ με μια πετσέτα, και στη συνέχεια, το επόμενο πρωί, να ξεπλύνεις τα μαλλιά με κανονικό σαμπουάν.
 
Μαγειρική σόδα:  Αντικατάστησε το σαμπουάν σου με μαγειρική σόδα για μερικές εβδομάδες. Με δύναμη τρίψε μια χούφτα μαγειρικής σόδας στο τριχωτό της κεφαλής και ξέπλυνε με άφθονο νερό. 
 
Λεμόνι: Το μασάζ με ένα χυμό λεμονιού στο τριχωτό της κεφαλής μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη των ενοχλητικών νιφάδες της πιτυρίδας. Τρίψε το χυμό στα μαλλιά και άφησέ τον για 15 – 20 λεπτά, και στη συνέχεια ξέπλυνε στο ντους.   Διάβασε ακόμη:

Καλεσμένη σε γάμο: Να πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου!

Οι αποχρώσεις του γρι στα μαλλιά σου!