Στο γυμναστήριο πηγαίνεις για να φροντίσεις το σώμα σου και μόνον! Κάθετί που θα φοράς-όπως θα γνωρίζεις-θα πρέπει να είναι άνετο και να σε βοηθά. Το ίδιο ισχύει και για το μακιγιάζ.

Αν επιμένεις να βάφεσαι πριν πας στο γυμναστήριο τότε θα πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις! Γιατί; Το μακιγιάζ φράζει τους πόρους, από εκεί που απελευθερώνεται ο ιδρώτας δηλαδή. Λόγω των παγιδευμένων βακτηριδίων αρχίζουν και εμφανίζονται σπυράκια, το οποίο μπορεί να οδηγήσει στην ακμή. Πρέπει να αφήσεις τον ιδρώτα ελεύθερο γιατί έχει και πολλά οφέλη για την επιδερμίδα σου. Λειτουργεί σαν να κάνεις καθαρισμό με ατμό γι’ αυτό φρόντισε να έχεις πάντα καθαρό πρόσωπο όταν πας για γυμναστική.

Ενώ είναι πολύ σημαντικό να  μην φοράς αντηλιακή προστασία στην γυμναστική .Τα 3/4 των αντηλιακών περιέχουν βλαβερές ουσίες που εισχωρούν στην κυκλοφορία του αίματος όταν οι πόροι είναι ανοιχτοί από την γυμναστική. Αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσεις τις κρέμες με SPF απλά θα χρειαστεί να διαβάσεις προσεκτικά τα συστατικά που περιέχει προτού το αγοράσεις.  Διάβασε ακόμη:

Οι μύθοι για το βάψιμο των φρυδιών

Αυτό είναι το πρωινό μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες!