Αν είσαι από τις γυναίκες που το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους κυλά έξω από το σπίτι τότε αυτό το άρθρο πρέπει να το διαβάσεις!

Για να είσαι φρέσκια και πάντα με το σωστό μακιγιάζ θα πρέπει να έχεις κάποια καλλυντικά απαραιτήτως μέσα στο αυτοκίνητό σου προκειμένου, αν χρειαστεί, να διορθώσεις ή να φρεσκάρεις κάτι.

Κονσίλερ
Ένα από τα βασικά εργαλεία για το αυτοκίνητο δεν είναι άλλο από το κονσίλερ που είναι ένα από τα απαραίτητα εργαλεία του μακιγιάζ σου. Με το κονσίλερ σου θα καλύψεις στο λεπτό τις ατέλειες και θα διορθώσεις τυχόν κοκκινίλες ή σπυράκια που σου κλέβουν την λάμψη.

Βερνίκι νυχιών

Φυσικά και το μανικιούρ δύσκολα χαλάει όμως το βερνίκι των νυχιών σου ούτε πολύ χώρο πιάνει ούτε σου κοστίζει και τίποτα να το έχεις μαζί σου. Για ένα γρήγορο πέρασμα-φρεσκάρισμα το βερνίκι των νυχιών σου μεταμορφώνει με μια κίνηση στο αυτοκίνητο και φρεσκάρει το μανικιούρ ή το πεντικιούρ σου στο φτερό.

Μάσκαρα
Φυσικά και πρόκειται για το βασικά εργαλείο του μακιγιάζ σου! Με ένα μόνο πέρασμα με την μάσκαρα σου μπορείς να αλλάξεις τελείως το βλέμμα σου  Ειδικά αν είσαι για ώρες στο αυτοκίνητο μπορείς να μεταμορφώσεις το πρωινό μακιγιάζ σου σε βραδινό!

Eyeliner

To ίδιο ισχύει φυσικά και για το eyeliner, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μέσα στο αυτοκίνητο!  Διάβασε ακόμη:

Οι μύθοι για το βάψιμο των φρυδιών

Αυτό είναι το πρωινό μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες!