Σίγουρα αγαπάς το σκυλάκι σου σαν ένα αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς σου και του το δείχνεις με πολλούς τρόπους.

Αλλά πώς το σκυλάκι σου σου λέει ότι σε αγαπάει και αυτό το ίδιο;

  1. Παίζει και παλεύει μαζί σου

Τα σκυλάκια κάποιες στιγμές γίνονται παιχνιδιάρικα και προσπαθούν να παλέψουν μαζί μας. Αυτός είναι ο έμφυτος τρόπος τους να παίζουν. Αν έχεις δει τον σκύλο σου να παίζει με έναν άλλον, θα παρατηρήσεις πως την ίδια συμπεριφορά την εμφανίζει και σε σένα. Παλεύοντας με τον τετράποδο φίλο σου, είναι σίγουρα κάτι ασφαλές και διασκεδαστικό και θα διατηρήσει την σχέση σας δυνατή.

  1.  Κοιμάται μαζί σου

Τα σκυλιά είναι ζώα που ανήκαν σε αγέλες και γι΄ αυτό για να κοιμηθούν συνήθιζαν να κουλουριάζονται και να συνωστίζονται μαζί σε ομάδες. Αυτό τους βοηθούσε να διατηρούνται ζεστά και να αισθάνονται ασφάλεια. Όταν λοιπόν κοιμάται μαζί σου, σου δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι νοιάζεται για σένα και σε προσέχει. Θέλει να είναι κοντά σου και αυτός είναι ο έμφυτος τρόπος του να σου δείξει ότι αισθάνεται άνετα, ασφαλής και σε θεωρεί οικογένειά του.

  1. Πηδάει πάνω σου

Ο σκύλος πηδάει πάνω στους ανθρώπους για να δείξει την συμπάθειά του προς εκείνους. Όταν επιστρέφεις σπίτι, ο σκύλος σου είναι ενθουσιασμένος και χαίρεται με την επιστροφή σου. Αποτελεί ουσιαστικά μία εκδήλωση αγάπης προς εσένα.

  1. Κουνάει την ουρά

Αν και το κούνημα της ουράς δεν είναι πάντα σημάδι ευτυχίας, γενικά αποτελεί έναν τρόπο εμφάνισης της αγάπης του. Όταν ο σκύλος σου, κουνάει την ουρά του χαλαρά και η γλώσσα του σώματός του δείχνει κάποια άνεση ή ενθουσιασμό, είναι βέβαιο ότι είναι χαρούμενος που είσαι κοντά του.

  1. Σε ακολουθεί

Οι σκύλοι ακολουθούν τους ιδιοκτήτες τους για διάφορους λόγους, όπως είναι το ότι γνωρίζουν πως είσαι η «πηγή» του φαγητού τους. Ωστόσο, λόγω του ότι τα σκυλιά ανήκαν σε αγέλες, τους αρέσει να βρίσκονται μαζί σου συνέχεια, να σε ακολουθούν γιατί πολύ απλά σε αγαπούν.



  Διάβασε ακόμη:

Έξυπνοι τρόποι να απαλλαγείς από τις τρίχες του σκύλου σου

Πέντε βήματα για να συμπαθήσει ο σκύλος σου το αυτοκίνητο