Εσύ νομίζεις άλλα και σε αυτόν αρέσουν άλλα…

Κι όμως υπάρχουν κάποια, απροσδόκητα θα λέγαμε, χαρακτηριστικά της εμφάνισής σου που τον κάνουν να λιώνει για χάρη σου.

#1 Πατούσες

Πες την αλήθεια ήταν το τελευταίο που περίμενες να ακούσεις, ε;

Για το συγκεκριμένο σημείο μάλλον θα πρέπει να έχει βάλει και το χεράκι της η φύση, ωστόσο με την σωστή φροντίδα κάτι μπορεί να κάνεις κι εσύ! Η αλήθεια είναι, ότι οι άντρες βρίσκουν πολύ γοητευτική και φυσικά σέξι μία περιποιημένη και κομψή γυναικεία πατούσα. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, το πεντικιούρ κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητο.

#2 Ντύσιμο

Εντάξει, αυτό το ήξερες. Αυτό όμως που δεν ήξερες πως όσο πιο απλή τόσο πιο ποθητή! Μπορείς να κυκλοφορείς κάθε μέρα με τζιν και αθλητικά; Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για έναν άντρα. Βέβαια δε λέμε ότι αν βάλεις κάτι πιο αποκαλυπτικό ή σέξι, θα σε... απορρίψει αλλά πώς να το κάνουμε τους αρέσει η ….γυμναστική!

#3 Μανικιούρ

Νόμιζες πως ούτε καν το προσέχει; Αν φίλη, αχ! Ναι φυσικά και το προσέχουν! Και μάλιστα θέλουν τα νυχάκια σου περιποιημένα κι όχι φαγωμένα ή οτιδήποτε άλλο!

#4 Μαλλιά

Άστα τα μαλλάκια σου που λέει και το γνωστό άσμα…Ναι φίλη έτσι θέλουν τα μαλλιά μας οι άντρες, ελεύθερα και επιμελώς ατημέλητα. Άσε τα περίτεχνα χτενίσματα για τις girly βραδιές με τις κολλητές σου!

   Διάβασε ακόμη:

Τα στάδια που περνάς όταν έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ

Tips για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου!