Κάθε τέτοια εποχή αποφασίζεις να αγοράσεις το πιο τέλειο δερμάτινο jacket αλλά κάθε φορά το ίδιο φιάσκο! Ή δεν στρώνει καλά ή δεν είναι καλής ποιότητας!

Φέτος ήρθε η στιγμή να διαλέξεις πράγματι το καλύτερο και να μην πετάξεις απλά πάλι τα χρήματά σου.

Πως; Να μερικές συμβουλές:

  1. Το κλασικό είναι πάντα εγγύηση!

Σίγουρα στην αγορά κυκλοφορούν πολλά σχέδια. Μήπως όμως δεν πρέπει να διαλέξεις το πιο μοντέρνο, αυτό που φορούν όλες, αλλά κάτι πιο κλασικό που ίσως σου ταιριάζει καλύτερα;

  1. Επίλεξε Nude χρώματα

Το να διαλέξεις ένα χρώμα όπως το ροζ ή το κόκκινο μπορεί να είναι ιδιαίτερα και να τραβούν τα βλέμματα μήπως όμως δεν ταιριάζουν στην ηλικία σου; Καλύτερα να επιλέξεις πιο φυσικές αποχρώσεις όπως Nude ή καφέ.

  1. Get the real thing!

Μπορεί ένα faux jacket να είναι οικονομικό για την τσέπη σου αλλά σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο ανεκτικό με ένα real leather! Κάνε μια επένδυση σε ένα καλής ποιότητας jacket για να το χαίρεσαι για πολλά χρόνια στο μέλλον!

  1. Αγόρασέ το εσύ η ίδια!

Μπορεί το ιντερνέτ να είναι πολύ βολικό για shopping αλλά μερικές φορές είναι καλύτερα να αγοράσεις κάτι κατευθείαν από το μαγαζί γιατί πολύ απλά πρέπει να το δοκιμάσεις! Το δερμάτινο δεν είναι κάτι απλό! Θα πρέπει να αγγίξεις την ποιότητα στο δέρμα, να ελέγξεις αν σου στρώνει ωραία!

 

 

   Διάβασε ακόμη:

Οι καλύτερες (faux) γούνες της αγοράς!

Τα ωραιότερα μαγιό για γυναίκες με μικρό στήθος