Τα φρύδια είναι το Α και το Ω για ένα σαγηνευτικό βλέμμα γι΄αυτό μην τα αμελείς!

# 1 Γωνία

Εάν τα φρύδια σου  δεν έχουν γωνία, μπορείς να τη δημιουργήσεις με αυτό το απλό τέχνασμα : Χτένισε  τα φρύδια σου  και σχημάτισε μια γωνία με ένα ειδικό πινέλο για φρύδια. Στη συνέχεια τοποθέτησε απαλά ένα eye-liner σε σχήμα μαρκαδόρου στο εξωτερικό μισό των φρυδιών για να τονίσεις αυτό το σημείο.

# 2 Κοκκινίλα μετά από το βγάλσιμο των φρυδιών

Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, ενημέρωσε την αισθητικό σου  έτσι ώστε να χρησιμοποιήσει ένα κερί για επιδερμίδες με ευαισθησίες . Δοκίμασε  να πάρεις ένα αντιισταμινικό πριν για να μην γίνει το δέρμα σου κόκκινο . Στη συνέχεια , αν έχεις κοκκινίσει , χρησιμοποίησε βαζελίνη για να δροσίσει το δέρμα.

# 3 Κενά σημεία

Για οποιεσδήποτε αραιές περιοχές των φρυδιών σου , σου προτείνουμε να τις καλύψεις αρχικά με μία πούδρα. Στη συνέχεια άπλωσε με το ειδικό βουρτσάκι ώστε να στρωθεί ομοιόμορφα.

# 4  Ατίθασα φρύδια

Αν οι τρίχες των φρυδιών  αρνούνται να αναπτυχθούν ομοιόμορφα , θα πρέπει να αγοράσεις  ένα ψαλίδι φρυδιών. Χτένισε  τα φρύδια προς τα πάνω με το ειδικό βουρτσάκι , και κόψε τις τρίχες που εκτείνονται πέρα από τα φυσικά φρύδια σου

# 5  Μεγαλώνοντας τα φρύδια…

Εδώ το κλειδί είναι η υπομονή. Αλλά, για να επιταχύνεις λίγο την διαδικασία, τοποθέτησε έναν ειδικό ορό ανάπτυξης των φρυδιών τοπικά στην περιοχή. Συμπλήρωσε με μολύβι φρυδιών πολύ ελαφρά για να δώσεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.  Διάβασε ακόμη:

Χρησιμοποίησε κεραλοιφή για πρόσωπο και μάτια

Το απόλυτο tip για σμίκρυνση πόρων!