Σκέφτεσαι να αλλάξεις το χρώμα μαλλιών σου, αλλά δεν είσαι σίγουρη για το ποιο θα σου ταίριαζε περισσότερο; Το σημαντικότερο είναι να σου ταιριάζει το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών και κυρίως να είναι το κατάλληλο για το χρώμα της επιδερμίδας σου. Υπάρχουν σίγουρα κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις.

Ξανθά μαλλιά

Το ξανθό χρώμα όπως γνωρίζουμε όλες μας έχει αμέτρητες διαφορετικές αποχρώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι όσες έχουν ζεστές, αλλά και ψυχρές αποχρώσεις στο δέρμα τους μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, ανάλογα πάντα με την απόχρωση που θα επιλέξουν. Το δέρμα που έχει μια πιο ζεστή απόχρωση ταιριάζει καλύτερα με το χρυσό ξανθό, ώστε να ακτινοβολεί λάμψη. Από την άλλη πλευρά, η πιο ψυχρή απόχρωση του δέρματος δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακή σε συνδυασμό με το πολύ ανοιχτό ξανθό, καθώς θα δημιουργήσει ένα πιο φυσικό look.

Καστανά μαλλιά

Το καστανό είναι ένα άλλο χρώμα μαλλιών, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πολλές γυναίκες, με ποικίλες αποχρώσεις δέρματος. Όπως και με το ξανθό χρώμα, το θέμα είναι να βρεθεί η σωστή απόχρωση του καφέ ώστε να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματος σου. Για σένα που έχεις ένα θερμό χρώμα δέρματος, το μέλι καφέ θα αναδείξει την φυσική σου ομορφιά. Για σένα που έχεις ψυχρό χρώμα δέρματος, είναι προτιμότερο το πυρόξανθο-καστανό χρώμα, το οποίο θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου.

Μαύρα μαλλιά

Το μαύρο είναι ένα χρώμα το οποίο λίγο έως πολύ αρέσει σε όλες μας, βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι μας ταιριάζει κιόλας. Προφανώς θα σκέφτεσαι ότι ταιριάζει περισσότερο στις θερμές καφέ επιδερμίδες, όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αντικειμενικά δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακό στις λευκές επιδερμίδες, καθώς δημιουργεί ωραία αντίθεση και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ειδικά αν έχεις και ανοιχτόχρωμα μάτια, τότε δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη.

Κόκκινα μαλλιά

Το κόκκινο είναι ακόμη ένα χρώμα το οποίο έχει αμέτρητες διαφορετικές αποχρώσεις, όπως και το ξανθό. Είναι σχεδόν το μόνο χρώμα μαλλιών, όπου όσες έχουν ζεστά ή ακόμη και ψυχρά χρώματα δέρματος, μπορούν να κάνουν την ίδια επιλογή σε απόχρωση. Τα κόκκινα μαλλιά και ειδικά όσα τείνουν προς το χάλκινο, όταν συνδυάζονται με ένα χλωμό, ψυχρό πρόσωπο, τονίζουν απίστευτα το βλέμμα, ενώ με τις πιο γήινες αποχρώσεις του δέρματος ταιριάζουν τα λίγο πιο σκούρα κόκκινα χρώματα.

 

   Διάβασε ακόμη:

Καλεσμένη σε γάμο: Να πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου!

Οι αποχρώσεις του γρι στα μαλλιά σου!