Απιστία. Ένα τεράστιο κεφάλαιο και στο ζωδιακό κομμάτι.

Αλήθεια αντιδρούν όλα τα ζώδια το ίδιο μπροστά σε ένα παραστράτημα; Ποια συγχωρούν; Ποια θα στη φέρουν πισώπλατα και ποια θα σου δείξουν την πόρτα της εξόδου;

Για πάμε να μάθουμε γιατί μας έχει φάει η περιέργεια!

ΚΡΙΟΣ

Στα πράσα: Δεν θα ασχοληθεί να ψάξει κινητά, συρτάρια κτλ χωρίς λόγο. Δεν ανήκει στους ζηλιάρηδες του ζωδιακού, αλλά αν του δώσεις δικαίωμα, θα βάλει σκοπό να ανακαλύψει τι συμβαίνει και πίστεψε με θα το καταφέρει!

Συγχώρεση… «στιγμιαίου λάθους»: Πλάκα κάνεις έτσι; Να σε συγχωρέσει; Τόλμησες να προδώσεις τον θεό σου, τον αρχηγό σου, το σύντροφο σου τελοσπάντων; Σφύριξε και έληξες!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται όπως να’ναι: Είναι που είναι παρορμητικός, αν είναι και τσαντισμένος, θα πάει αμέσως στον επόμενο. Το θέμα είναι, πως δεν θα το κάνει από εκδίκηση, αλλά απλά γιατί έτσι είναι!

Ο… απατημένος το μαθαίνει τελευταίος: Έχει τόσο εμπιστοσύνη στον εαυτό του που δεν διανοείται καν ότι θα θελήσεις να τον απατήσεις. Αυτό και μόνο αρκεί για να θεωρήσουμε ότι αργεί πολύ να το πάρει πρέφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα πράσα: Σου φαίνεται Κύριος/α; Κι όμως αυτός ο αξιοπρεπής άνθρωπος, ψάχνει μανιωδώς τα πάντα, κινητά, τσέπες, τηλέφωνα, τα πάντα! Γι’ αυτό το νου σου!

Συγχώρεση… «στιγμιαίου λάθους»: Συγχώρεση απιστίας από Ταύρο; Ούτε καν! Το πολύ πολύ να μη σε χωρίσει γιατί έχει συνηθίσει τη φάτσα σου!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται όπως να’ναι: Δεν θεωρείται εκδικητικός αλλά μνησίκακος. Οπότε αν μπει στη διαδικασία να ξεπεράσει τη βαρεμάρα του, ναι, θα σε εκδικηθεί κάνοντας ακριβώς το ίδιο.

Ο… απατημένος το μαθαίνει τελευταίος: Βολεύεται τόσο πολύ σε μία κατάσταση και έχει τόσο πολύ την τάση να θεωρεί δεδομένο το ταίρι του (παρά την ζήλια του) που ναι, το μαθαίνει από τους τελευταίους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στα πράσα: Είναι έξυπνος, καταλαβαίνει την αλλαγή του συντρόφου, αναγνωρίζει τα σημάδια αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι ζηλιάρης και δεν θα μπει στη διαδικασία να βρει αποδείξεις. Θα μείνει στις ενδείξεις.

Συγχώρεση… «στιγμιαίου λάθους»: Ε αυτό έλειπε! Η πλειοψηφία των Διδύμων μπορεί να συγχωρέσει την απιστία, αρκεί να είναι μόνο κάτι που έγινε κατά λάθος και επιφανειακά.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται όπως να’ναι: Την εκδίκηση την θεωρεί από τα πιο ανούσιες και χαζές πράξεις. Παρ’ όλ ‘ αυτά, όντας απατημένος, θα αρπάξει την ευκαιρία να φλερτάρει και να ξενο…δίνεται ακόμα περισσότερο, χωρίς καμία τύψη!

Ο… απατημένος το μαθαίνει τελευταίος: Δεν ξεγελάς εύκολα αυτό το πολυμήχανο μυαλό, παρ’ όλ’ αυτά προτιμά να ασχολείται με τα δικά του τσιλιμπουρδίσματα, παρά με την πιθανή απάτη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα πράσα: Και διαίσθηση έχει, και ζηλιάρης είναι, και «κατίνα» γίνεται αν χρειαστεί και ναι αν του την κάνεις, οι πιθανότητες να σε ανακαλύψει είναι πολλές!

Συγχώρεση… «στιγμιαίου λάθους»: Δεν το ξεπερνά εύκολα η πληγωμένη του καρδούλα αλλά η ανασφάλεια του νικά και μπορεί εύκολα να σε συγχωρέσει, προκειμένου να μην σε χάσει.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται όπως να’ναι: Τον πρόδωσες, τον πλήγωσες, τον ισοπέδωσες και φυσικά και θα σκεφτεί άπειρες φορές να σε εκδικηθεί. Αλλά πιθανόν ποτέ δεν θα το κάνει…

Ο… απατημένος το μαθαίνει τελευταίος: Όχι δεν θα το μάθει τελευταίος γιατί το ψυχανεμίζεται όταν κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη του. Το πρόβλημα είναι ότι δύσκολα θα παραδεχτεί κάτι τέτοιο στον εαυτό του.

 ΛΕΩΝ

Στα πράσα: Αν αλλάξεις συμπεριφορά απέναντι του, κάτι θα ψυλλιαστεί αλλά δεν θα ρίξει την αξιοπρέπεια του να σε παρακολουθήσει κιόλας. Απλά θα το έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Συγχώρεση… «στιγμιαίου λάθους»: Όχι, όχι και ξανά ΟΧΙ! Να συγχωρήσει τι; Που δεν κατάλαβες τι θησαυρό έχεις και τον πρόδωσες;

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται όπως να’ναι: Σιγά μην ρίξει τα μούτρα του για να σε εκδικηθεί. Απλά όταν έρθει η ώρα και ξαναερωτευτεί, θα το επιδεικνύει με κάθε τρόπο ώστε να στο τρίψει στη στεναχωρημένη σου φατσούλα!

Ο… απατημένος το μαθαίνει τελευταίος: Ζηλιάρης μεν, περήφανος δε. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα απιστήσεις με κάποιον χειρότερο του(γιατί όλοι είναι…χειρότεροι) και γι’αυτό δεν το ανακαλύπτει και εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα πράσα: Θα κάνει τις μαθηματικές του πράξεις και θα βρει το ποσοστό των γλυκόλογων σου, των λοξοκοιταγμάτων σου, των…προσωπικών σας στιγμών κτλ και θα βγάλει έτσι απλά συμπέρασμα! Λογικός πάνω απ’όλα!

Συγχώρεση… «στιγμιαίου λάθους»: Θα κάνει ξανά τους υπολογισμούς του. Αν δεν έχεις κανένα άλλο σοβαρό ελάττωμα, γιατί όχι, θα σε συγχωρέσει.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται όπως να’ναι: Απαπα! Ήδη χάλασες εσύ τη τελειότητα στη ροή της σχέση σας με την απιστία σου. Θα το κάνει κι αυτός και μάλιστα για μία ανόητη εκδίκηση; Όχι βέβαια!

Ο… απατημένος το μαθαίνει τελευταίος: Αναλυτικό μυαλό μεν, απασχολημένο με διάφορα άλλα δε… Το μαθαίνει σχετικά αργά, παρόλο που αν ήθελε, θα μπορούσε να το ανακαλύψει νωρίτερα!

ΖΥΓΟΣ

Στα πράσα: Αν είσαι έξυπνος και δεν αλλάξεις την αρμονική γεμάτη συναίσθημα ζωή σας, δεν πρόκειται να «πιαστείς» από το Ζυγό. Η ανασφάλεια του, αν δει σημάδια, θα τον κάνει να ψάξει και να ανακαλύψει τα πάντα!

Συγχώρεση… «στιγμιαίου λάθους»: Εύκολα! Και το συγχωρεί και το δικαιολογεί εν μέρει, αν παρασύρθηκες και μόνο, αφού καλώς ή κακώς και αυτός το κάνει… Όχι, παράλληλη σχέση ή να ερωτεύτηκες άλλον ΔΕΝ το συγχωρεί!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται όπως να’ναι: Ε, τι να κάνει κι αυτός! Πρέπει να είναι δίκαιος και οι ατασθαλίες 50-50! Θα σε εκδικηθεί μόνο για να υπάρξει ισορροπία. (Όχι ότι δεν έψαχνε ευκαιρία δηλαδή…)

Ο… απατημένος το μαθαίνει τελευταίος: Αν και τα υπόλοιπα στην κυριολεξία «τα πιάνει στον αέρα», σε αυτό δεν το έχει! Μπορεί να μην πάρει πρέφα, για μήνες ή και χρόνια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα πράσα: Διαισθάνεται ότι θα τον απατήσεις, πριν καν το σκεφτείς ο ίδιος. Βασικά, διαισθάνεται ότι τον απατάς συνεχώς και συνεχώς ψάχνεται και ναι σίγουρα θα το ανακαλύψει και γρήγορα.

Συγχώρεση… «στιγμιαίου λάθους»: Ποτέ! Ποτέ! Ποτέ! Κι αν το κάνει, μπορείς εύκολα να περιμένεις μεσαιωνικά βασανιστήρια και υπέρτατη τιμωρία!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται όπως να’ναι: Εδώ γελάμε(ή κλαίμε με μαύρο δάκρυ)! Όχι απλά θα εκδικηθεί, αλλά στην κυριολεξία θα σου καταστρέψει τη ζωή!

Ο… απατημένος το μαθαίνει τελευταίος: Και ξαναλέω… Ξέρει ότι τον απατάς, πριν καν το μάθεις εσύ ο ίδιος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα πράσα: Αν και από τους πιο έξυπνους του ζωδιακού δεν το ανακαλύπτει εύκολα, γιατί απλά δεν πιστεύει καν ότι τον απατάς. Δεν πιστεύει καν ότι κάτι δεν πάει καλά! Όλα είναι τέλεια!

Συγχώρεση… «στιγμιαίου λάθους»: Θα φωνάξει, θα σπάσει όλο το σπίτι, θα φύγει από το σπίτι, θα τον χάσεις για κάποιο καιρό και μετά θα γυρίσει και θα σε συγχωρέσει. Μάντεψε τι έκανε όσο καιρό τον έχασες. Ναι, ναι, ότι και εσύ!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται όπως να’ναι: Ούτε καν. Ακούει εκδίκηση και βαριέται. Αλλά την επανάσταση του θα την κάνει, άρα…θα στην κάνει!

Ο… απατημένος το μαθαίνει τελευταίος: Ναι, είναι από τους τελευταίους που το έμαθε αλλά μάντεψε ποιος είναι ο πρώτος… απατημένος! Ναι, εσύ…

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα πράσα: Δεν ζηλεύει, δεν ασχολείται με μικροπρεπείς υποψίες, δεν ψάχνει καν. Έχει κι άλλες πιο σημαντικές δουλειές από το να ανακαλύψει τις ανώριμες παρασπονδίες μας.

Συγχώρεση… «στιγμιαίου λάθους»: Άκου τώρα Αιγοκερίσια λογική. Αν το κάνεις π.χ. στο εξωτερικό και δεν το μάθει κανείς, σε συγχωρεί γιατί δεν χάλασες το πρεστίζ του. Αν όμως η απιστία έχει… κοινοποιηθεί σε γνωστούς και φίλους, δεν έχεις καμία ελπίδα!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται όπως να’ναι: Αν και δεν κάνει τέτοιες μικρότητες, αν σε εκδικηθεί, δεν θα το μάθεις ποτέ και με τίποτα!

Ο… απατημένος το μαθαίνει τελευταίος: Ναι, το μαθαίνει από τους τελευταίους και είναι το χειρότερο του. Πιο πολύ τον πειράζει το ρεζιλίκι, παρά η προδοσία σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα πράσα: Είναι 100 χρόνια πιο μπροστά από σένα. Φυσικά και μπορεί να το ανακαλύψει εύκολα, αλλά δεν θα συμβεί αυτό, γιατί απλά δεν θα ασχοληθεί!

Συγχώρεση… «στιγμιαίου λάθους»: Κοίτα, αν σκεφτεί ότι η μονογαμία είναι ξεπερασμένη, κανείς δεν είναι κανενός και όλα αυτά τα δικά του, τότε θα σε συγχωρέσει. Αν όμως υπερισχύσει ο τεράστιος πληγωμένος εγωισμός του, με τίποτα!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται όπως να’ναι: Χμμ, εκδίκηση δεν το λες, απλά θα του δώσεις το πάτημα να δει από διαφορετική οπτική γωνία τη σχέση σας και θα στα φορέσει (πιθανότατα με κάποιον/α φίλο/η σου).

Ο… απατημένος το μαθαίνει τελευταίος: Ή πρώτος ή τελευταίος!  Ή τα έχει καταλάβει όλα το πολυμήχανο μυαλό του ή δεν δίνει καν σημασία γιατί απλά δεν ζηλεύει!

ΙΧΘΥΣ

Στα πράσα: Αν το θυμηθεί, θα ψαχτεί και θα το ανακαλύψει. Έχει κι αυτή τη φωνούλα μέσα του, που του τα μαρτυράει όλα! Διαίσθηση τη λένε.

Συγχώρεση… «στιγμιαίου λάθους»: Είναι σε τι Ιχθύ θα πέσεις. Άλλοι πληγώνονται τόσο που δεν γίνεται να συγχωρέσουν και άλλοι (κι όμως) όχι απλά συγχωρούν αλλά για κάποιο λόγο νιώθουν αυτοί ένοχοι για αυτό που τους συνέβη!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται όπως να’ναι: Μπα… Άπλα, από κάποιον θα ζητήσει παρηγοριά και εκεί πάνω στη παρηγοριά, θα του βγει και λίγο μίσος και έγινε το κακό, το οποίο δεν θα το μάθεις και ποτέ!

Ο… απατημένος το μαθαίνει τελευταίος: Εντελώς τελευταίος όμως! Μπορεί να του ουρλιάζει η διαίσθηση του να δει την αλήθεια, αλλά η αφηρημάδα του, τον τυφλώνει κανονικότατα και παραμένει στη κοσμάρα του!

 

Πηγή πληροφοριών: oroskopos.gr  Διάβασε ακόμη:

Τι θα μας φέρει αστρολογικά ο Οκτώβριος;

Αυτά τα ζώδια έχουν την απόλυτη χημεία στο κρεβάτι!