Τον είδες, σου άρεσε και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις. Τελικά γίνατε φίλοι, όχι γιατί το ήθελες εσύ αλλά γιατί έτσι φιλικά το είδε αυτός. Κι εσύ φυσικά συμφώνησες.

Τι θα κάνεις όμως τώρα που εσύ τον βλέπεις αλλιώς; Ψυχραιμία όλες το έχουμε περάσει γι΄αυτό και σου έχουμε μερικές συμβουλές για να τον κάνεις να σε δει και ερωτικά.

Διάβασε πιο κάτω 5 κόλπα για να σταματήσει να σε βλέπει πια φιλικά.

#1 Σταμάτα να είσαι η αστεία της παρέας

Πολλές από εμάς χρησιμοποιούμε το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό ως μηχανισμό άμυνας για οποιαδήποτε ανασφάλεια μας, αλλά όταν ένας άντρας βλέπει μόνο το χιούμορ σε σένα τότε η σχέση σας σχεδόν με βεβαιότητα θα παραμείνει φιλική. Ακόμα και στα αστεία σου μην υποτιμάς τον εαυτό σου .Μην ξεχνάς είσαι γυναίκα! Ένας άντρας μπορεί να σε εκτιμήσει για το χιούμορ σου αλλά αυτό που θέλουμε είναι να εκτιμήσει το μυαλό σου και το στυλ σου.

#2 Παίξ’το και λίγο δύσκολη

Μην είσαι πάντα διαθέσιμη για εκείνον – είτε δίνοντας του χρόνο είτε συναίσθημα. Δώσε του να καταλάβει ότι μπορεί να σε βλέπει πολλές ώρες αν γίνεις το κορίτσι του.

#3 Body touch=flert!

Ξεκίνα με απλές χειρονομίες. Ακούμπησε τον στην πλάτη, ξεκούρασε το χέρι σου στον ώμο, δώσε του ένα φιλί όταν τον αποχαιρετάς. Αν ανταποκριθεί στη χειρονομία και σε ακουμπήσει με τη σειρά του τότε μπορείς να καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται.

#4 Κάνε τον να ζηλέψει

 Απέκτησε περισσότερους άντρες φίλους. Αν είσαι συνεχώς απασχολημένη με άλλους φίλους θα του ξυπνήσεις το αίσθημα της ζήλειας και θα θέλει περισσότερο χρόνο μαζί σου. Και έτσι μπορεί και ίδιος να συνειδητοποιήσει ότι δεν σε θέλει για φίλη μόνο.

 

   Διάβασε ακόμη:

Τα στάδια που περνάς όταν έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ

Tips για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου!