Και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει σαρκώδη χείλη;; Φυσικά δεν μιλάμε για κάποια χειρουργική επέμβαση αλλά για φυσικές μεθόδους!

Η δύναμη της κανέλας μπορεί να σε βοηθήσει να το καταφέρεις με τρεις πολύ απλούς τρόπους.

Χρησιμοποιώντας λίγη σκόνη κανέλας και αλείφοντας την στα χείλη σου πριν από την εφαρμογή του κραγιόν ή του lip gloss σας, μπορείς να τα κάνεις πιο γεμάτα. Ουσιαστικά η κανέλα έχει την ικανότητα να πρήζει ελάχιστα τα χείλη, κάνοντας τα πιο σαρκώδη και αισθησιακά.

Παρόμοια χρήση έχει και το έλαιο κανέλας ή μέντας, το οποίο πέρα από το να το απλώσεις στα χείλη, μπορείς να το ρίξεις μέσα στο μπουκαλάκι με το lip gloss. Έτσι, κάθε φορά που θα το ανανεώνεις, θα κάνεις τα χείλη σου και πάλι ζουμερά.

Τέλος, χρησιμοποίησε μια καραμέλα κανέλας. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με τα παραπάνω. Η δύναμη της κανέλας από την καραμέλα θα πρήξει τα χείλη σου, κάνοντας τα πιο σαρκώδη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φας μια τέτοια καραμέλα και αφού αρχίσει να λιώνει να τη τρίψεις στα χείλη σου.

Προσοχή: Αν έχεις αλλεργία στην κανέλα, μην το δοκιμάσεις. Αν πάλι δεν είσαι σίγουρη, δοκίμασε πρώτα να κάνεις μια μικρή εφαρμογή στο χέρι σου.  Διάβασε ακόμη:

Οι μύθοι για το βάψιμο των φρυδιών

Αυτό είναι το πρωινό μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες!