Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στο σπίτι μας είναι η οργάνωση της ντουλάπας. Πολλά ρούχα, πολλά παπούτσια, πολλά αξεσουάρ αλλά...η ντουλάπα μικρή ή όχι τόσο μεγάλη για να χωρούν όλα σωστά και τακτοποιημένα!

Θα πρέπει να σου πούμε πως μια οργανωμένη ντουλάπα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο καθημερινό στυλ μας. Αν τα ρούχα μας δεν είναι σε τάξη τότε πολλές φορές καταλήγουμε στο αιώνιο πρόβλημα "δεν έχω τι να βάλω" (Το ξέρεις καλά αυτό).

Πως θα καταφέρεις όμως μέσα σε λίγες ώρες να οργανώσεις μια ντουλάπα με πολλά ρούχα και πως θα αποφασίσεις ποια να κρατήσεις και ποια να ξεφορτωθείς;

Να μερικά tips για τη σωστή οργάνωση της ντουλάπας σου!

Αρχικά, δημιούργησε δύο χώρους: έναν για τα ρούχα που φοράς συχνά και σκοπεύεις να φορέσεις και αυτή τη σεζόν και ένα για τα ρούχα που δεν έχεις φορέσει τον τελευταίο χρόνο.

Κράτησε τα ρούχα που έχουν διαχρονική αξία, ακόμα κι αν φέτος δεν τα φοράς. Μπορεί κάποια στιγμή να δημιουργήσεις ένα όμορφο σύνολο με αυτά.

Κράτα τα ρούχα που μπορεί να μην είναι in-fashion αλλά σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα κάθε φορά που τα φοράς.

Αν δεν είσαι σίγουρη για κάποιο fashion item καλύτερα… να το ξεφορτωθείς.

Βάλε ένα ταμπελάκι στην κρεμάστρα με την ημερομηνία. Αν δεν το έχεις φορέσεις πάνω από μία φορά κατά τη διάρκεια της σεζόν, τότε μάλλον δεν το χρειάζεσαι στη ντουλάπα σου.

Αν δεν έχεις φορέσει κάτι την προηγούμενο σεζόν, λογικά δεν θα το φορέσεις ούτε και φέτος.

Αν δεν σου κάνει, μην το κρατάς! Εκτός βέβαια κι αν σκοπεύεις να αδυνατίσεις ή να βάλεις κιλάκια, οπότε καλά κάνεις και το κρατάς!

Δώσε τα ρούχα που δεν χρειάζεσαι. Όχι μόνο θα τα αποχωριστείς πιο εύκολα αλλά θα τα δώσεις σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη!

Αγόρασε πολλά καλαθάκια για να αποθηκεύεις τα αξεσουάρ σου και τις τσάντες σου!

Για το τέλος κράτα αυτό το μυστικό. Τοποθέτησε όλα τα ρούχα ή τα αξεσουάρ σου με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να τα βλέπεις και να μην ξεχνάς την ύπαρξη τους. Έτσι θα σταματήσεις να λες πως δεν έχεις τίποτα να βάλεις...

Καλή τύχη!    Διάβασε ακόμη:

Αυτές είναι οι πιο παράξενες τσάντες που έχεις δει ποτέ!

Βρήκαμε τις πιο Πρωτότυπες Αποκριάτικες Στολές!