Έχει μεσογειακή ομορφιά, καλογυμνασμένο κορμί, αυστηρό βλέμμα. Η Βαρβάρα Λάρμου μπορείς να πεις πως είναι αυτό που λέμε «γυναίκα».

Τη γνωρίσαμε μέσα από το επιτυχημένο σίριαλ του Αντεννα, Μπρούσκο και από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε! Η «Αναστασία», όπως την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία τρία χρόνια στην μικρή οθόνη, μοιάζει αρκετά με την Βαρβάρα. Είναι δεμένη με την οικογένεια της, δεν ανέχεται την αδικία και φυσικά είναι παρορμητική, λέει η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Downtown.

Γεννήθηκε στην Κύπρο, όμως για αρκετά χρόνια έζησε σε Αθήνα, Λονδίνο και Παρίσι! Όπως ήταν φυσικό  δεν άντεξε μακριά από την αγαπημένη της πατρίδα κι έτσι επέστρεψε.

Αν την παρατηρήσεις θα δεις πως η ίδια δεν είναι μια κοινή γυναίκα. Είναι ένα θηλυκό με «αντρική μπέσα» και αέρα Femme Fatale! Αριστοκρατικό παράστημα και φυσικά σέξι.

Αυτό που μας αρέσει επίσης πολύ είναι το ιδιαίτερο στυλ της. Απλό, λιτό και τόσο κομψό που μοιάζει με τα λόγια του Armani για την σπουδαιότητα της απλότητας στο στυλ!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουμε την τύχει να ρίχνουμε κλεφτές ματιές στα πιο ωραία κλικς της ζωής της και της καριέρας της ενώ κάθε βράδυ την απολαμβάνουμε ως «Αναστασία Γιαννακάκη» (Ανυπομονώντας για τις εξελίξεις)

   Διάβασε ακόμη:

Αθηνά Κόρδα: A black (& white) magic woman!

Στέλλα Ζαφειροπούλου: Η ανερχόμενη συγγραφέας μιλά στο Woman'sDiary