Κάθε φορά ισιώνεις τα μαλλιά σου αλλά αυτό το τέλειο ίσιο στην τρίχα αδυνατείς να το διατηρήσεις για αρκετή ώρα...Λίγο μετά φριζάρει και χαλά!

Βρήκαμε μερικά εξαιρετικά tips για να καταφέρεις επιτέλους το τέλειο ίσιωμα στα μαλλιά σου!

1. Ξεκίνησε διαλέγοντας το κατάλληλο σαμπουάν και conditioner για τα μαλλιά σου. Είναι σημαντικό τα προϊόντα που χρησιμοποιείς να είναι για ίσια μαλλιά, ενώ αφού ολοκληρώσεις το λούσιμο και στεγνώσεις τα μαλλιά σου μπορείς να εφαρμόσεις σ’ αυτά ένα serum ή λαδάκι για τα μαλλιά.

2. Στέγνωσε πολύ καλά τα μαλλιά σου, πριν τα ισιώσεις! Πάντα, είναι καλύτερο βεβαίως να τα αφήνεις να στεγνώνουν φυσικά, με τη βοήθεια μιας πετσέτας που θα μαζέψει αρχικά τα πολλά νερά, αντί να χρησιμοποιείτε σεσουάρ.

3. Χτένισε τα μαλλιά σου, μέχρι να στεγνώσουν τελείως! Χτένισέ τα προς τα κάτω και τράβηξέ τα προς τα πάνω, και πίσω, με τα χέρια σου κάθε λίγα λεπτά μέχρι να στεγνώσουν.

4. Τύλιξε τα στεγνά σου μαλλιά με μια πετσέτα στο κεφάλι, και περίμενε! Η τεχνική αυτή προϋποθέτει ότι έχεις στεγνώσει τα μαλλιά σου πρώτα με κρύο αέρα, αφησέ τα να κρατάνε λίγο, και μετά πιάσ' τα τούφες- τούφες και με τσιμπιδάκια μάζεψέ τες γύρω από τα κεφάλι και μείνε έτσι ως το πρωί!

5. Χρησιμοποίησε μεγάλα ρόλεϊ. Για τα μακριά μαλλιά, χρειάζεσαι περίπου 6 πολύ μεγάλα ρόλεϊ με τα οποία θα τυλίξεις τα μαλλιά σου, αφού πρώτα τα έχεις στεγνώσει καλά- χωρίς σεσουάρ.  Διάβασε ακόμη:

Καλεσμένη σε γάμο: Να πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου!

Οι αποχρώσεις του γρι στα μαλλιά σου!