Νέος μήνας, νέες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Θα έρθουν τελικά καλύτερες μέρες; Τα οικονομικά θα φτιάξουν; Τον μεγάλο έρωτα πότε θα τον συναντήσουμε;;;

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι τις 9/11 ο Άρης σε θέλει σε «θέση μάχης», φαίνεται μάλιστα πως τα «μέτωπα» δεν είναι ούτε ένα ούτε δύο και πέρα από την «κλασική» συνταγή της εντατικής δράσης σε τομείς που γνωρίζεις καλά, μάλλον θα χρειαστείς και... κάτι ακόμη αφού η ποσότητα της ενέργειας που εκλύεται είναι πέραν των συνηθισμένων ορίων.
Κατ’ αρχήν στο τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου καλείσαι να είσαι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου και ιδιαίτερα στον χειρισμό μηχανημάτων που θα μπορούσαν με μια αστοχία τους να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά. Επιπλέον όμως οφείλεις να καταπολεμήσεις κάθε μολυσματική εστία αφού τα μικρόβια περνούν στην αντεπίθεση και μάλιστα μετά... μανίας!
Με την είσοδο του Νοεμβρίου αρχίζουν και τα «όργανα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με τις αυθαιρεσίες να διαδέχονται η μια την άλλη. Ίσως λοιπόν χρειαστεί και μια νομική μέριμνα για να διαφυλάξεις στο ακέραιο τα δικαιώματά σου.
Παράλληλα, βέβαια μπορείς να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, μην περιμένεις όμως αυτό να περάσει... έτσι απλά. Θα συναντήσεις ισχυρές αντιστάσεις, τόσες που να ισοδυναμούν με «κήρυξη πολέμου»

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο η Νέα Σελήνη στις 30/10, όσο και η Πανσέληνος στις 14/11 φαίνεται να δρομολογούν εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, δεν υπάρχει όμως κάτι για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείς, ίσα-ίσα που μπορεί να βρεθείς σε πολύ καλύτερη θέση από αυτήν που είσαι.

Εντάσεις πάντως θα υπάρξουν και ιδιαίτερα στο συγγενικό σου περιβάλλον, όπου αν δεις τα πράγματα να «ξεφεύγουν» είναι προτιμότερο να απέχεις από τις εξελίξεις πριν σε πάρει κάποια... αδέσποτη! Παράλληλα μπορεί να ενοχληθείς σφόδρα από πράγματα που λέγονται για σένα και μάλιστα φτάνουν στα αυτιά ανθρώπων που «έχουν λόγο» στην ζωή σου.

Όλα αυτά μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, η ίδια περίοδος ωστόσο δείχνει ιδανική για να ενταχθείς σε ένα τμήμα γρήγορης εκμάθησης βελτιώνοντας κατακόρυφα την τεχνική σου κατάρτιση.

Επιπλέον, καλό είναι να έχεις τον νου σου σε μια ενδεχόμενη προσβολή σου από ιούς ή μικρόβια, αφού στην τρέχουσα περίοδο μπορεί να δράσουν πολύ επιθετικά. Ας αποφύγεις λοιπόν τον συγχρωτισμό σου με ασθενείς αλλά και τις επισκέψεις σε χώρους που είναι επιβαρυμένοι σχετικά.

Στην συνέχεια βέβαια, καθώς ο Άρης θα περάσει στον Υδροχόο (9/11) μάλλον οφείλεις να ανασκουμπωθείς, αυτήν την φορά όμως όχι για υποθέσεις άλλων αλλά για ένα καθαρά δικό σου εγχείρημα που απαιτεί τόλμη και αποφασιστικότητα. Ίσως βέβαια να βρεθούν και κάποιοι που θα σου πάνε κόντρα αλλά... κακό του κεφαλιού τους ή με άλλα λόγια «ποιος είδε τον μαινόμενο ταύρο και δεν τον φοβήθηκε»!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο «μαινόμενος» Άρης της περιόδου ενδέχεται να συμβάλλει σε σοβαρά προβλήματα στις φιλικές σου σχέσεις, ενώ ίσως σε ωθήσει να συμμετάσχεις και σε μια ομάδα ή συλλογική δράση που ναι μεν έχει «καλούς» σκοπούς αλλά κατά τα άλλα... αρέσκεται στην παραβατικότητα! Πρόσεξε λοιπόν μην χαρακτηριστείς κι εσύ από τις παρέες σου.

Όλα αυτά μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου κι αν καταφέρεις να αποφύγεις την «κακιά στιγμή» δεν θα υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες.

Στην συνέχεια η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο (9/11) ενισχύει την δίψα σου για μάθηση και είναι σίγουρο ότι μπορείς να μάθεις πολλά μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Την ίδια στιγμή βέβαια μπορεί να διαπιστώσεις ότι περιβάλλεσαι από «αγύριστα κεφάλια» που η συνεννόηση μαζί τους είναι ένας πραγματικός... άθλος! Και σε μια τέτοια περίπτωση θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις «δυνατά» επιχειρήματα, προβαίνοντας αν χρειαστεί και σε έναν καταγγελτικό λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο ο Άρης απέναντι σου «λυσσομανά» δεν μπορείς κι εσύ να ελπίζεις σε ήρεμες μέρες. Μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου λοιπόν καλείσαι να αμυνθείς δυναμικά απέναντι σε όσους/ες δείχνουν διάθεση να παραβιάσουν κάθε αρχή σου, μόνο και μόνο για να γίνει το δικό τους.
Και το κακό είναι ότι ακόμη κι αν αρνηθείς να συμμετάσχεις σε έναν «πόλεμο» που δεν είναι δικός σου, μπορεί να σε εμπλέξουν θέλοντας και μη, γι’ αυτό μην τρέφεις μάταιες ελπίδες για μια ειρήνευση που δεν θα έρθει αν δεν «μπει το μαχαίρι στο κόκαλο» και ξεκαθαρίσουν οριστικά τα πράγματα.

Καταλαβαίνεις επίσης ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες το πλαίσιο των συνεργασιών σου καθίσταται αβέβαιο και μπορείς να ελπίζεις μόνον σε πρόσκαιρες συμμαχίες που εξυπηρετούν έναν συγκεκριμένο σκοπό κι ύστερα διαλύονται.

Από την άλλη πλευρά, αν αποφασίσεις να κινηθείς ιδία βουλήσει ώστε να διορθωθούν κάποια κακώς κείμενα, θα πρέπει να γνωρίζεις εξ αρχής ότι το έργο σου δεν θα είναι ούτε εύκολο, ούτε «αναίμακτο». Ίσως μάλιστα υπερβείς και τα δικά σου όρια, μπαίνοντας στον πειρασμό να αυθαιρετήσεις προκειμένου να «πειστούν» κάποιοι για το δίκιο σου ή για να υπερκεραστούν συμφέροντα που ανθίστανται σθεναρά.

ΛΕΩΝ

Τόσο η Νέα Σελήνη στις 30/10, όσο και η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 14/11 τονίζουν θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σου κι ίσως τελικά να «φέρεις στα ίσα τους» κάποιες καταστάσεις που σε ενοχλούν ή «σέρνονται» για καιρό.

Επιπλέον καλείσαι να προβείς σε μια ανακατασκευή του χώρου σου ώστε να γίνει πιο λειτουργικός.

Παράλληλα όμως οφείλεις να προσέξεις περισσότερο την υγεία σου, αφού δείχνεις εκτεθειμένος σε μια ευρεία «γκάμα» προσβολών, που ξεκινούν από μια «απλή» υπερκόπωση και φθάνουν μέχρι μια επίμονη όσο και επίπονη ίωση. Το αυτό ισχύει και για την υγεία κάποιων κοντινών σου προσώπων, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά κάτω από την επίβλεψή σου καλό είναι να αυξήσεις τα μέτρα ασφαλείας.

Εντάσεις μπορεί να προκύψουν και εξ αιτίας μιας νομικής υπόθεσης που εξελίσσεται με «δραματικό» τρόπο και παίρνει διαστάσεις που ούτε καν τις φανταζόσουν.

Παράλληλα, μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου είναι σκόπιμο να μην ταξιδέψεις, εκτός κι αν πρόκειται για κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις. Σε μια τέτοια περίπτωση όμως φρόντισε να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, ειδικά αν πας με δικό σου μέσον.

Στην συνέχεια η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στις 9/11 αναμένεται να σε «βάλει στην πρίζα», κάτι που δεν ηχεί άσχημα αν έχεις πράγματα να κάνεις ή έναν συγκεκριμένο σκοπό, αφού το πιθανότερο είναι να «τρέξεις» την υπόθεση σου με πρωτόγνωρους ρυθμούς επιτυγχάνοντας άμεσα αποτελέσματα. Το δύσκολο σε αυτήν την περίπτωση είναι οι συνεργασίες σου κι εδώ είναι που ισχύει το «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τόσο η Νέα Σελήνη στις 30/10 όσο και η Πανσέληνος στις 14/11 μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο θέματα σχετικά με τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σου, ενώ σε ένα πιο «εξωστρεφές» πεδίο ίσως διαφανεί η προοπτική ενός ταξιδιού ή της απόκτησης «κινητού» εξοπλισμού που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου.

Επιπλέον, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου αναμένεται να αυξηθούν έχοντας ενίοτε πολύ θετικά αποτελέσματα ως προς την ενημέρωση σου και την διαμόρφωση μιας πλήρους εικόνας για τα τεκταινόμενα.

Πάντως μέχρι τις 2/11 ένα «αγκάθι» στην ζωή σου μπορεί να είναι μια οικογενειακή υπόθεση που έχει να κάνει είτε με μια στενόχωρη εξέλιξη σε θέματα ακίνητης περιουσίας είτε με την ανάγκη να περιθάλψεις ένα δικό σου άνθρωπο που περνάει δύσκολα. Ακόμη την ίδια περίοδο είναι καλό να αποφύγεις αλλαγές και παρεμβάσεις στον χώρο σου αφού δεν θα σου «βγουν».

Στην συνέχεια και μετά τις 9/11 που ο Άρης θα περάσει στον Υδροχόο, θα έχεις την ευκαιρία να εξασκήσεις μερικά από τα αγαπημένα σου «σπορ», όπως για παράδειγμα την επιβολή της τάξης στο περιβάλλον σου και την εντατική ενασχόληση σου με θέματα υγείας και διατροφής. Η περίοδος αυτή συνιστάται για γυμναστική γιόγκα και οτιδήποτε άλλο θεωρείς ότι κάνει καλό στο σώμα και την ψυχή σου, αρκεί βέβαια να μην «πέσεις με τα μούτρα» κάνοντας μια κακή διαχείριση των δυνατοτήτων σου.

ΖΥΓΟΣ

Έχοντας να αντιμετωπίσεις ποικίλες εντάσεις γύρω σου, ο «φιλειρηνικός» σου ρόλος καθίσταται πολύτιμος, το θέμα όμως είναι ότι δεν αρκεί για να έρθουν σε μια ισορροπία τα πράγματα, αφού όπως θα διαπιστώσεις κάποιες απαιτήσεις ξεπερνούν τόσο τα δικά σου όρια, όσο και των ανθρώπων που αγαπάς κι εκτιμάς. Όταν μάλιστα εκλείπει τελείως ο στοιχειώδης σεβασμός κι έχεις να κάνεις με «βαρβάρους», μια είναι η «γλώσσα» που καταλαβαίνουν και δεν είναι βέβαια αυτή της διπλωματίας.

Κατ’ αρχήν, μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου καλείσαι να διαχειριστείς «έκρυθμες» καταστάσεις είτε στο σπίτι σου είτε στις συνεργασίες σου και σε κάθε περίπτωση το μέγεθος του προβλήματος μπορεί να σε κάνει να σηκώσεις τα χέρια ψηλά. Κι αν μεν πρόκειται για ένα ζήτημα τεχνικής φύσεως, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα διορθωθεί με κάποιο τρόπο. Στις ανθρώπινες σχέσεις όμως «όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολάει».

Ίσως όμως να διακατέχεσαι κι εσύ από μια ασυνήθιστη νευρικότητα, με συνέπεια να προβείς σε σπασμωδικές κινήσεις που αντί να διορθώσουν τα πράγματα, θα τα κάνουν χειρότερα.

Κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου πάντως οι εντάσεις θα υποχωρήσουν σταδιακά, επιτρέποντας σου να αποτιμήσεις ήρεμα κέρδη και ζημίες, αποκαθιστώντας ένα μέρος της ψυχικής «βλάβης» που έχεις υποστεί. Κι όταν φτάσεις στο ποθητό σημείο να αναφωνήσεις «ούτε γάτα ούτε ζημιά», τότε θα έχεις «θεραπευθεί» εντελώς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι βέβαια ο μήνας σου κι ευτυχώς από ότι φαίνεται δεν σου επιφυλάσσει κάποια ανεπιθύμητα «χουνέρια». Τουλάχιστον όχι σε βαθμό που να σε «καίνε», αφού τα πιο σοβαρά προβλήματα είναι για άλλους.

Θα έχεις πάντως την ευκαιρία να «κάνεις ταμείο» για τα πεπραγμένα σου, μπαίνοντας παράλληλα σε μια νέα φάση με αναπτυξιακά χαρακτηριστικά κι αφήνοντας πίσω σου ότι αποδείχτηκε «λίγο» για σένα.
Σε αυτό τουλάχιστον συνηγορούν –στην ανασυγκρότηση σου δηλαδή- και οι δύο Σεληνιακές φάσεις (Νέα Σελήνη στις 30/10 και Πανσέληνος στις 14/11) με την δεύτερη ωστόσο να «μεταφέρει» πιο γόνιμα στοιχεία και να είναι απαλλαγμένη από εντάσεις που πιθανόν να συνοδεύουν την πρώτη.

Ένα μέρος αυτών των εντάσεων μπορεί να αφορά σε συγγενικά σου πρόσωπα κι εκεί... αν θέλεις παρεμβαίνεις, αν δεν θέλεις όχι! Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να σου ζητηθεί επιτακτικά να δηλώσεις «με ποιους είσαι» αλλά σίγουρα έχεις τον τρόπο να αποστασιοποιηθείς από τέτοιου είδους πιέσεις. Εκεί που οφείλεις όμως να προσέξεις είναι οι μετακινήσεις σου, αφού είναι πιθανό να πέσεις θύμα μιας ζημιάς ή «κακοδαιμονίας» που στην καλύτερη περίπτωση θα σε καθυστερήσει. Ίσως μάλιστα ο κίνδυνος να προέλθει από ψηλά, γι αυτό... βλέπε και προς τα εκεί!

Παράλληλα βέβαια θα σου δοθεί η δυνατότητα να μυηθείς σε μια τεχνική ή να μάθεις πράγματα που θα σε περάσουν «σε άλλο επίπεδο».

Στην συνέχεια, η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στις 9/11 μπορεί να εγείρει διάφορα θέματα στο σπίτι και την οικογένεια σου, δημιουργώντας ενίοτε μια «πολεμική ατμόσφαιρα». Συγκρινόμενη όμως η δική σου κατάσταση με εκείνην που πέρασαν κάποιοι άλλοι πρόσφατα, μοιάζει με... πταίσμα! Ίσως πάντως να χρειαστεί να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου ώστε να προλάβεις τις εξελίξεις και να μην σε προλάβουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τόσο η Νέα Σελήνη στις 30/10 όσο και η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 14/11 παραπέμπουν στην φροντίδα της ψυχικής και σωματικής σου υγείας κι ίσως από εκεί θα πρέπει να ξεκινήσεις.
Παράλληλα ενδέχεται να αναδειχθούν θέματα του παρασκηνίου αλλά σε αυτήν την περίπτωση αν δεν έχεις εσύ κάτι να κρύψεις άσε τους άλλους να... βουρλίζονται!

Πάντως, μια κάπως πιεστική περίοδος είναι μέχρι τις 2/11 κι ίσως τελικά να μην «γλιτώσεις» μια στενοχώρια ή κάποιες εξελίξεις που θα σε «ρίξουν» ψυχολογικά.

Στην συνέχεια, η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στις 9/11 θα ανανεώσει το ενδιαφέρον σου για γνώσεις και πληροφορίες, είτε τεχνικής κατεύθυνσης, είτε θεωρητικής κι αν μπεις στον κόπο να δράσεις πιο εντατικά και «μελετημένα» είναι βέβαιο ότι θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη.

Παράλληλα βέβαια ενδέχεται να προκύψουν και κάποιες προστριβές με συγγενείς ή γείτονες αλλά... μικρό το κακό!

Πολύ πιο σοβαρές όσο και ανησυχητικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου και ξεκινώντας από τα παιδιά σου είναι σκόπιμο να έχεις τον νου σου περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Ο «συναγερμός» βέβαια λήγει στις αρχές Νοεμβρίου αλλά μέχρι τότε... έσο έτοιμος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Πυρ και μανία»! Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί η κατάστασή σου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου κάτι όμως που δεν ενέχει μόνον θυμό ή οργή αλλά και αποφασιστικό πνεύμα για να τελειώνεις «μια και καλή» με όσα ή όσους/ες σε ταλαιπωρούν. Ίσως μάλιστα να εκπλήξεις με την συμπεριφορά και τις επιλογές σου κάποια πρόσωπα που θεωρούν ότι σε ξέρουν καλά, ίσως όμως να μην έχουν δει μέχρι τώρα την «ανάποδη» πλευρά σου.

Κόντρα σε όλους λοιπόν, αυτό είναι το «σύνθημά» σου, που μπορεί μεν να σε «τσαλακώσει» κάπως, από την άλλη πλευρά όμως θα δώσει στους άλλους να καταλάβουν πως όταν τα πράγματα γίνονται σοβαρά... δεν αστειεύεσαι!

Όλα αυτά αναμένεται να «τρέξουν» μέχρι τις 9/11 που ο Άρης θα «μετακομίσει» στον Υδροχόο, αφήνοντας πίσω του τρόπαια αλλά και ξεκαθαρίσματα.

Στην συνέχεια ακολουθεί η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου (12/11) που όσο να ‘ναι θα «γλυκάνει» την ατμόσφαιρα, βοηθώντας σε να εμφανίσεις τις πιο «κουλ» πλευρές σου.

Όσο για τις Σεληνιακές φάσεις του μήνα, αμφότερες (Νέα Σελήνη στις 30/10 και Πανσέληνος στις 14/11) παραπέμπουν σε εξελίξεις στις ζωές των.. άλλων και ιδίως των φίλων σου. Για σένα επιφυλάσσουν ίσως την συμμετοχή σου σε μια ομάδα ή συλλογική προσπάθεια, κάτι που αναμένεται να σε ωφελήσει σε πολλά επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρότι μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου στους ουρανούς γίνεται «της κακομοίρας», τα πιο ενδιαφέροντα για σένα ξεκινούν από την στιγμή που ο Άρης θα «πατήσει πόδι» στο ζώδιό σου, στις 9/11. Κράτα λοιπόν την αποφασιστικότητά σου και τα «άλογα» σου μέχρι τότε, φροντίζοντας κυρίως για την σωστή προετοιμασία σου, τόσο σε τεχνικό επίπεδο, όσο και σε ψυχικό.

Ίσως μάλιστα χρειαστεί να ασχοληθείς επισταμένα με την υγεία σου εξ αιτίας ενός ξαφνικού προβλήματος.

Επιπλέον, στο ίδιο διάστημα οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου αλλά και στην συμπεριφορά σου απέναντι σε τύπους ανθρώπων που ναι μεν σε προκαλούν να τους... προκαλέσεις αλλά επειδή το ένα φέρνει το άλλο δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να καταλήξει μια αρχική «προβοκάτσια».

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη στις 30/10 αναμένεται να «κινήσει» διαδικασίες σχετικές είτε με την επιμόρφωση σου, είτε με ένα ταξίδι που κοντεύει να σου γίνει απωθημένο αλλά φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί. Ίσως μάλιστα προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση να είναι πολύ πιο «πειστική» η Πανσέληνος στις 14/11, αφού διαθέτει κι ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος ικανό να σε παρακινήσει ακόμη περισσότερο προς μια «έξοδο» κι όχι μόνο/η αλλά με παρέα.

Μέχρι τότε ωστόσο κάποια μέλη της παρέας σου μπορεί να αποδειχθούν μεγάλος μπελάς με τα καμώματα ή τις απαιτήσεις τους. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να τους συμβεί κάτι όχι ευχάριστο αλλά ας μην το μελετάμε.

Κι όλα αυτά μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, ή αλλιώς μέχρι ο Άρης και οι... δικές του ουράνιες παρέες «χορτάσουν» από τις αναταραχές που προξενούν στον κόσμο των «θνητών».

Από εκεί και ύστερα η προσοχή σου θα έπρεπε να εστιαστεί σε θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου αλλά και σε κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες που στοχεύουν στο να σε βλάψουν ή να σε παγιδεύσουν. Από την στιγμή βέβαια που έχεις την ικανότητα να γίνεσαι «αόρατος/η» (μεταφορικά το εννοώ) και να μην σε αγγίζουν τέτοιου είδους πρακτικές, καλώς να ορίσουν και οι υπονομευτές. Στο κάτω-κάτω την δική τους ψυχή μαυρίζουν, όσο «κτυπάνε τον αέρα»!

 

Πηγή πληροφοριών: astrology.gr  Διάβασε ακόμη:

Τι θα μας φέρει αστρολογικά ο Οκτώβριος;

Αυτά τα ζώδια έχουν την απόλυτη χημεία στο κρεβάτι!