Έχεις λεπτή τρίχα άρα μαλλιά χωρίς όγκο!

Μην απογοητεύεσαι γιατί και για αυτό έχουμε τη λύση!

1. Λούσιμο

Επίλεξε ένα σαμπουάν που υπόσχεται να δώσει σώμα στην τρίχα και να την ενισχύσει ώστε αυτή έπειτα να φαίνεται πιο παχιά και δυνατή.

2. Ξέβγαλμα

Το ξέβγαλμα αποτελεί μια πολύ σημαντική διαδικασία καθώς απομακρύνει όλα τα περιττά στοιχεία που παρασιτεύουν στην τρίχα και έπειτα την κάνουν βαριά. Υπολείμματα προϊόντων styling, ρύποι και τα έλαια του τριχωτού της κεφαλής προσθέτουν βάρος στα μαλλιά γεγονός που τα εμποδίζει να είναι ανάλαφρα και να έχουν όγκο.

3. Styling

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά προϊόντα styling που υπόσχονται να προσφέρουν όγκο στα μαλλιά σου, όπως ειδικοί αφροί που εφαρμόζονται στις ρίζες ή σε όλο το μήκος «φουσκώνοντας» το αποτέλεσμα.

4. Σεσουάρ

Το πιστολάκι αποτελεί έναν από τους πιο βασικούς σου συμμάχους, καθώς η θερμότητα είναι διατεθειμένη να κάνει θαύματα.

Για αρχή, φρόντισε να είσαι σκυμένη όσο στεγνώνεις τα μαλλιά σου. Έπειτα, αφότου έχεις εφαρμόσει το ειδικό προϊόν όγκου, δώσε φόρμα στα μαλλιά σου διοχετεύοντας τον αέρα από το σεσουάρ προς τις ρίζες, από την μέσα μεριά και έχοντας εφαρμόσει στο πιστολάκι το ειδικό στόμιο.

5. Διατήρηση όγκου

 Το χαλαρό πιάσιμο των μαλλιών στο επάνω μέρος του κεφαλιού εγγυάται ότι θα σου εξασφαλίσει το 70% του όγκου και την επόμενη ημέρα.  Διάβασε ακόμη:

Καλεσμένη σε γάμο: Να πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου!

Οι αποχρώσεις του γρι στα μαλλιά σου!