Αυτή η νέα τρέλα με τα "δωμάτια απόδρασης" έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο και  το τελευταίο διάστημα και τους Έλληνες!Και γιατί όχι; Είναι τόσο διασκεδαστικά, προσφέρουν αγωνία, γελάς με την παρέα σου και η αίσθηση που νιώθεις όταν καταφέρνεις να λύσεις το μυστήριο είναι απερίγραπτη! Εμείς σου προτείνουμε τα 5 καλύτερα στην Αθήνα για να διασκεδάσεις και εσύ με τη δική σου παρέα και να εθιστείς στο μυστήριο!

Καλή απόδραση!

1. The Black Queen, Adventure Rooms Μοναστηράκι

Οι δολοφόνοι της Μαύρης βασίλισσας σας έχουν συλλάβει. Το φάντασμα της, προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας βοηθήσει.

Χρησιμοποιήστε τις αισθήσεις σας για να δραπετεύσετε ή ακολουθήστε την μοίρα της.

2. The Perfect Crime, Great Escape Rooms Ψυρρή

Εσύ και η παρέα σου μπαίνετε σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά escape rooms της Αθήνας και αποτελείτε μια ομάδα detective που προσπαθεί να εξιχνιάσει ένα έγκλημα.

Οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να βρούνε κανένα στοιχείο του δολοφόνου. Όλοι μιλάνε για το τέλειο έγκλημα. Θα καταφέρεις εσύ και η ομάδα σου να βρείτε τα στοιχεία του δολοφόνου και το όπλο του εγκλήματος?

3. The Diamond, House Of Riddles Περιστέρι

Είστε έτοιμοι να γίνετε διαρρήκτες;

Μόνο μια πραγματικά ικανή ομάδα μπορεί να έχει ελπίδες να λύσει τους γρίφους, να πλησιάσει το εξαιρετικό αυτό διαμάντι και να το κλέψει. Εσύ και η ομάδα σου έχετε 60 λεπτά για να παραβιάσετε το προηγμένο σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας και να κλέψετε τον μοναδικό αυτό θησαυρό.

4. Dr. Lev, Athens Clue Γλυφάδα

Εμπλεκόμενος σε μία ποικιλία από εργαστηριακές έρευνες και πειράματα εντός βιολογικών, χημικών, φυσικών, και ζωικών τομέων της επιστήμης, ο Dr, Lev Pasted, είναι ένας ευρέως γνωστός επιστήμονας.

Κανείς δεν ξέρει την πραγματική του ταυτότητα, και τώρα το βάρος πέφτει πάνω σας για να το ανακαλύψετε.

Ένα ημερολόγιο, πέντε δείγματα αίματος. Μπορείτε να βρείτε το πραγματικό όνομα του επιστήμονα σε λιγότερο από 70 λεπτά και να αποδράσετε;

5. Sherlock Maze, Sherlocked Homes Μεταξουργείο

Πριν από λίγες μέρες στο Μεταξουργείο βρέθηκε χαραγμένη σε μια πόρτα η φράση :‘Elementary my dear Watson’…

Επαληθεύοντας έτσι τις φήμες για την ύπαρξη κρυφού γραφείου του Sherlock Holmes στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς με το που κλείσει η πόρτα παύει να είναι ένα απλό γραφείο και μετατρέπεται σε μια παγίδα για όποιον βρεθεί μέσα σε αυτό.

Έχετε 60’ να αποδράσετε πριν βρεθείτε εγκλωβισμένοι για πάντα στο λαβύρινθο του μυαλού του…

   Διάβασε ακόμη:

Ξέρουμε που θα φας το καλύτερο pancake της Αθήνας!

Brunch @ Momo, στην Καλλιθέα!