Σίγουρα μια επαγγελματίας του  είδους θα καταφέρει να σου κάνει το τέλειο manicure, ωστόσο αν δεν θες να ξοδέψεις χρήματα σου έχουμε μερικά tips για να τα καταφέρεις εξίσου καλά και μόνη σου!

  1. Μην ξεχνάς τη βάση

Η βάση είναι εκείνη που θα προστατέψει το νύχι σου και θα κάνει το βερνίκι να απλωθεί τέλεια χωρίς ραβδώσεις και ψεγάδια. Μην την παραβλέπεις ποτέ!

  1. Μην κόβεις τα πετσάκια

Κόβοντας τα πετσάκια απλά πληγώνεις την βάση του νυχιού και έπειτα εκείνα φυτρώνουν διπλάσια. Μούλιασε τα δάχτυλά σου και σπρώξε τα προς τα πίσω με ένα ξυλάκι μανικιούρ.

  1. Λίμαρε πάντα προς μια κατεύθυνση

Δεν πρέπει ποτέ να λιμάρεις τα νύχια σου κουνώντας την λίμα δεξιά και αριστερά. Οι κινήσεις σου πρέπει να έχουν μια φορά, ξεκινώντας από το πλάι και προς τα μέσα. Κάνοντας το μπρος-πίσω χαλάς την άκρη του νυχιού και την κάνεις άγρια.

  1. Να βάζεις λάδι στα πετσάκια

Αφενός κάνει τα χέρια σου να μοιάζουν σαν να έφυγες μόλις από την μανικιουρίστ και αφετέρου διατηρεί τα πετσάκια απαλά και τέλεια.

  1. Μην κουνάς το βερνίκι πάνω – κάτω

Για να φρεσκάρεις το βερνίκι σου, κράτα το ανάμεσα στις παλάμες σου και ρόλαρέ το. Ανακινώντας το δημιουργείς φυσαλίδες οι οποίες μετά περνάνε στα νύχια σου και χαλάνε το αποτέλεσμα.  Διάβασε ακόμη:

Αντιμετώπισε τους μύκητες στα νύχια σου με φυσικό τρόπο

Τrend alert: Νύχι λευκό για καλοκαίρι μαγικό!