Ξέχνα το κλασικό τόστ με τυρί ζαμπόν!
Σου φέρνουμε στο πιάτο σου ένα τοστ που θα έχει Μεσογειακά αρώματα!
Πως θα το φτιάξεις;
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά
Προσθέτουμε μια κουταλιά του γλυκού από το ελαιόλαδο και τοποθετούμε 2 φέτες ψωμί
Προσθέτουμε 2 φέτες ψωμί και φρυγανίζουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Αφαιρούμε από το τηγάνι
Συνεχίζουμε και με τις υπόλοιπες φέτες
Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας μας τις 8 φέτες ψωμί
Αλείφουμε την κάθε φέτα από την πάνω πλευρά της με μια κουταλιά της σούπας μελιτζανοσαλάτα
Στις 4 από αυτές τοποθετούμε τη φέτα, τη λιαστή ντομάτα και τα φρέσκα φύλλα βασιλικού
Καπακώνουμε με τις υπόλοιπες 4 και τα τοστ μας είναι έτοιμα!
Σερβίρουμε με φρέσκα φύλλα ρόκας
Τι θα χρειαστείς;
60 γρ. ελαιόλαδο (για το φρυγάνισμα του ψωμιού)
8 φέτες ψωμί του τοστ
250 γρ. Μελιτζανοσαλάτα
200 γρ. φέτα κομμένη σε κυβάκια
8-10 λιαστές ντομάτες κομμένες σε λωρίδες
10 Φύλλα βασιλικού
Φρέσκα φύλλα ρόκας
Πηγή συνταγής: akispetretzikis.com
Διάβασε ακόμη: