Ξέχνα το κλασικό τόστ με τυρί ζαμπόν!

Σου φέρνουμε στο πιάτο σου ένα τοστ που θα έχει Μεσογειακά αρώματα!

Πως θα το φτιάξεις;

Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά

Προσθέτουμε μια κουταλιά του γλυκού από το ελαιόλαδο και τοποθετούμε 2 φέτες ψωμί

Προσθέτουμε 2 φέτες ψωμί και φρυγανίζουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.

Αφαιρούμε από το τηγάνι

Συνεχίζουμε και με τις υπόλοιπες φέτες

Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας μας τις 8 φέτες ψωμί

Αλείφουμε την κάθε φέτα από την πάνω πλευρά της με μια κουταλιά της σούπας μελιτζανοσαλάτα

Στις 4 από αυτές τοποθετούμε τη φέτα, τη λιαστή ντομάτα και τα φρέσκα φύλλα βασιλικού

Καπακώνουμε με τις υπόλοιπες 4 και τα τοστ μας είναι έτοιμα!

Σερβίρουμε με φρέσκα φύλλα ρόκας

Τι θα χρειαστείς;

60 γρ. ελαιόλαδο (για το φρυγάνισμα του ψωμιού)

8 φέτες ψωμί του τοστ

250 γρ. Μελιτζανοσαλάτα​

200 γρ. φέτα κομμένη σε κυβάκια

8-10 λιαστές ντομάτες κομμένες σε λωρίδες

10 Φύλλα βασιλικού

Φρέσκα φύλλα ρόκας

Πηγή συνταγής: akispetretzikis.com



  Διάβασε ακόμη:

Η πιο εύκολη και νόστιμη λουκανικόπιτα σε χρόνο ντε-τε!

Μυρωδάτο και αφράτο κέικ μήλου!