Ουδείς τέλειος, δε λέμε, αλλά μήπως πρέπει να μάθεις στον καλό σου κάποια πραγματάκια βασικά για το κρεβάτι σας;

Ενημέρωσέ τον για τα λαθάκια του, διορθώστε τα μαζί οριζοντίως και επί του καναπέ και μεταμόρφωσέ τον σε ξεφτέρι στο σεξ!

#1 Υπάρχουν και προκαταρκτικά και δεν ξεκινούν μόνο στο κρεβάτι

Ένα φιλί πίσω από το αυτί ή στο λαιμό, ένα απαλό χάδι στο στήθος είναι αρκετό για να σου φτιάξει τη σεξουαλική διάθεση. Για κάθε γυναίκα το σεξ είναι πρώτα και πάνω απ' όλα ένα παιχνίδι του μυαλού, και το καλύτερο προκαταρκτικό είναι να θελήσει κι εκείνος να παίξει με αυτό και το σώμα εννοείται ότι θα ακολουθήσει. 

#2 Έχεις κι εσύ οργασμό!

Στις περισσότερες περιπτώσεις, στο μυαλό των περισσότερων ανδρών και όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, με το που θα έρθει σε οργασμό ο αγαπημένος σου, το γλέντι σταματά και για τους δύο, είτε πρόλαβες εσύ, είτε όχι να χορέψεις τον τελευταίο χορό. Δώστου να καταλάβει ότι συμμετέχεις κι εσύ και μάλιστα έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν παίζεις κομπάρσα!

#3 Μήπως νομίζει ότι τα έχει με πορνοστάρ;

Κακά τα ψέματα αλλά με τόσες ταινίες, κάπου κι εκείνος το μπέρδεψε το πράγμα και από την πρώτη σας φορά πίστευε ότι θα κρεμιέστε στους πολυελαίους  και θα κάνετε ακροβατικά σαν πορνοστάρ. Οφείλεις, για το καλό σου και για το καλό του, να του εξηγήσεις, ότι οι σεξοταινίες βασίζονται στη φαντασία.

#4 Ναι, πρέπει να έχεις κι εσύ όρεξη

Το σεξ είναι για δυο κι όχι για έναν! Καλώς  οι κακώς οι γυναίκες καθημερινά ταλαιπωρούνται πολύ γιατί θα πρέπει να είναι σωστές σε κάθε ρόλο που αναλαμβάνουν, είτε είναι μητέρες, είτε εργαζόμενες, είτε νοικοκυρές! Είτε το πιστεύει είτε όχι, δεν μπορούμε να έχουμε διάθεση για σεξ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ!  Διάβασε ακόμη:

Τα στάδια που περνάς όταν έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ

Tips για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου!