Το σεξ δεν είναι ένα απλό, ζωώδες αίσθημα (για τους ανθρώπους τουλάχιστον). Περιλαμβάνει συναισθήματα και αγάπη! Έτσι θα πρέπει να ακολουθούμε κάποιους «καλούς τρόπους», κυρίως μετά την σεξουαλική πράξη!

Οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε τα ίδια λάθη:

Σε παίρνει ο ύπνος κατευθείαν: Μετά το σεξ είτε ο ένας εκ των δύο ή και δύο αφήνονται στα χέρια του … Μορφέα! Είναι όμως σίγουρα, η πιο άσχημη συνήθεια, η οποία σκοτώνει τη μαγεία του σεξ. Το να κοιμηθείς δεν σου δίνει τη δυνατότητα να ευχαριστήσεις τον σύντροφό σου για την όμορφη νύχτα πάθους που σου χάρισε αλλά ούτε και να αφεθείς στην αγκαλιά του για γλυκόλογα και χαδάκια.

 Τρέχεις στο μπάνιο: Κάποιοι μετά τη σεξουαλική πράξη σπεύδουν στο μπάνιο έτσι ώστε να απολαύσουν ένα ζεστό και χαλαρωτικό μπάνιο. Σίγουρά δεν είναι κακό αλλά μπορεί να είναι ενοχλητικό στον ένα από τους δύο. Μπορεί ο σύντροφος σου να αισθανθεί πως αισθάνεσαι βρώμικη για αυτό και θέλεις να πάς απευθείας στο μπάνιο μετά το σεξ ενώ συγχρόνως δημιουργείς φασαρία μέχρι να κάνεις μπάνιο και να επιστρέψεις ξανά στο κρεβάτι σου. Σίγουρά η μαγεία έχει χαθεί μιας και ο σύντροφός σου θα έχει ήδη κοιμηθεί.

Κοιμάσαι σε άλλο δωμάτιο: Ναι, όσο παράξενο και αν ακούγεται υπάρχουν ζευγάρια, τα οποία κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια για δικούς τους προσωπικούς λόγους. Όμως αν μετά το σεξ αποφασίσει ο ένας εκ των δύο να πάρει το μαξιλάρι του και να … φύγει, τότε αυτή σίγουρα είναι μια κακή συνήθεια. Η συνήθεια αυτή όχι μόνο θα «σκοτώσει» το πάθος που έχει ήδη ανάψει αλλά πρόκειται να «καταστρέψει» και τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.

 Επίσκεψη στο ψυγείο: Σίγουρα όπως λέει και η φράση … νηστικό αρκούδι δεν … χορεύει αλλά είναι κακή συνήθεια μετά τη σεξουαλική πράξη να ανοίξεις το ψυγείο και να καταβροχθίσεις ό, τι βρεις μπροστά σου. Σκεφτείτε πως ο σύντροφός σου θα αισθανθεί πως δεν απόλαυσες το σεξ μιας και είχες στο μυαλό σου το φαγητό.  Διάβασε ακόμη:

Τα στάδια που περνάς όταν έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ

Tips για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου!