Κάθε φορά που πρέπει να λουστείς- ειδικά το χειμώνα- σκέφτεσαι το βασανιστήριο που πρέπει να περάσεις για να τα στεγνώσεις!

Επειδή κι εμείς έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ψάξαμε και βρήκαμε μερικά κολπάκια για πιο εύκολο και πιο γρήγορο στέγνωμα...

Προτίμησε μία μαλακή πετσέτα με μικροΐνες

Η μαλακή υφή της συγκεκριμένης πετσέτας θα απορροφήσει διπλάσιο ποσοστό υγρασίας από μία κανονική, ενώ θα μειώσει το φριζάρισμα στα μαλλιά σου. Ποιος ο λόγος, λοιπόν, να μην τη δοκιμάσεις;

Μπορείς να ασχοληθείς με την υπόλοιπη beauty routine σου

Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά πριν πάρεις στα χέρια σου τη βούρτσα και το σεσουάρ. Οπότε για να κερδίσεις χρόνο, μπορείς να ασχοληθείς με το μακιγιάζ σου.

Στέγνωσε τα μαλλιά σου με τα δάχτυλα πριν χρησιμοποιήσεις βούρτσα

Είναι αρκετά χρονοβόρο το να στεγνώνεις με βούρτσα και σεσουάρ τα βρεγμένα μαλλιά σου. Γι’ αυτό θα πρέπει αρχικά, να δοκιμάσεις να τα στεγνώσεις με το σεσουάρ και τα δάχτυλά σου. Εστίασε περισσότερο στις ρίζες και συνέχισε προς τις άκρες.

Να επιλέγεις τα κατάλληλα προϊόντα και εργαλεία για τον τύπο των μαλλιών σου

Μία κεραμική κυκλική βούρτσα επιτρέπει στον αέρα του σεσουάρ να περνάει από μέσα κι έτσι τα μαλλιά σου στεγνώνουν πιο γρήγορα. Αν τα μαλλιά σου είναι πυκνά και η τρίχα αρκετά χοντρή, μπορείς να τα χωρίσεις σε 4 διαφορετικά μέρη, ώστε να κάνεις πιο εύκολη τη διαδικασία. Επιπλέον, καλό είναι να προμηθευτείς κάποια προϊόντα κατά της θερμότητας, όπως και ένα primer που θα εφαρμόζεις στα μαλλιά σου πριν τα στεγνώσεις.

   Διάβασε ακόμη:

Καλεσμένη σε γάμο: Να πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου!

Οι αποχρώσεις του γρι στα μαλλιά σου!