Ανήκεις στις γυναίκες που σου αρέσει η δουλειά σου λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό; Ε και που το κακό; Αν σε έχουν πιάσει οι ανησυχίες του τύπου «αφιέρωσα την ζωή μου στη δουλειά μου και δεν ασχολήθηκα καθόλου με την προσωπική μου ζωή», καλό θα είναι να μην μπαίνεις σε τέτοια διλλήματα. Οι γυναίκες σήμερα έχουν βρει τον τρόπο να ισορροπήσουν τα πάντα και αν πιστεύεις ότι έχεις χάσει επεισόδια από την προσωπική σου ζωή, μην χάνεις χρόνο και βγες έξω. Οι γυναίκες καριέρας είναι πολύ ποθητές στο ανδρικό φύλο και δες τους 3 βασικούς λόγου που γίνεται αυτό:

1.      Του δίνεται πάντα κάτι να σκέφτεται. Οι άνδρες δεν πρόκειται να σε βαρεθούν ποτέ με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που έχεις. Το να μπορείς να μιλήσεις μαζί του για τη δουλειά του, τις ειδήσεις, την πολιτική μέχρι το χρηματιστήριο και την ομάδα του είναι το κλειδί της ευτυχίασ για πολλούς άνδρας. Για μια γυναίκα που έχει μάθει να ελίσσεται με επιτυχία στον χώρο εργασία της, αυτά είναι παιχνιδάκι.

2.      Καμαρώνει για τις φιλοδοξίες σου. Για τους άνδρες είναι πραγματικά πολύ ελκυστικό να βλέπουν τις γυναίκες τους να βάζουν ένα στόχο και να κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν. Μίλησε του για τα σχέδιά σου, εξήγησε του ότι σου αρέσει η ανεξαρτησία σου αλλά ότι έχει σημαντική θέση και αυτός στη ζωή σου.

3.      Μιλάς ξεκάθαρα. Τα ξεκάθαρα λόγια είναι κάτι που λατρεύουν οι άνδρες. Οι γυναίκες καριέρας έχουν μάθει μόνο να λένε τα πράγματα με το όνομά τους και σίγουρα το κάνεις και εσύ. Οι άνδρες ζορίζονται με τις γυναίκες που άλλα λένε και άλλα εννοούν. Ό,τι θέλεις το λες και το διεκδικείς. Οι άνδρες απλά θα ξετρελαθούν με μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και το δηλώνει ξεκάθαρα.  Διάβασε ακόμη:

10 επαγγέλματα που οι γυναίκες κάνουν καλύτερα από τους άνδρες

Σε ενδιαφέρει: Νέες θέσεις εργασίας στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος