Το concealer είναι ένα πολύ σημαντικό και βασικό προϊόν μακιγιάζ! Μπορεί ωστόσο να καταστρέψει μια εμφάνισή σου αν δεν τοποθετηθεί σωστά!

Να μερικές χρήσιμες συμβουλές για να το τοποθετήσεις σωστά:

1. Σταθεροποίησέ το με λίγη πούδρα

Εφαρμόζοντας μικρή ποσότητα πούδρας στην περιοχή που έχεις απλώσει το concealer σου, αυτομάτως θα του χαρίσεις μεγαλύτερη διάρκεια και το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις με την ποσότητα της πούδρας.

2. Τοποθέτησέ το στα σωστά σημεία

Το τρίγωνο στην εσωτερική γωνία των ματιών είναι συνήθως πιο σκούρο, οπότε καλό είναι να εστιάσεις εκεί για να το φωτίσεις σωστά.

3. Επίλεξε ένα προϊόν με ανάλαφρη σύνθεση

Εκτός από τη σωστή απόχρωση concealer είναι σημαντικό να επιλέξεις και την κατάλληλη σύνθεση για την επιδερμίδα σου, που δεν θα την επιβαρύνει και θα τη φωτίζει φυσικά.

4. Εφάρμοσε πρώτα την κρέμα ματιών σου

Ουσιαστικά, αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου κάτω από την περιοχή των ματιών, ώστε να είναι σωστά ενυδατωμένη κι έτσι στη συνέχεια το concealer σου να εφαρμόζεται εύκολα.

5. Χρησιμοποίησε τα σωστά εργαλεία

Αν δεν μπορείς να απλώσεις εύκολα το concealer σου με τα δάχτυλά σου, καλό είναι να προτιμήσεις ένα λεπτό πινελάκι που θα σου χαρίσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

6. Μην το παρακάνεις με την ποσότητα

Αν θέλεις το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό, τότε δεν χρειάζεται να εφαρμόσεις μεγάλη ποσότητα από το προϊόν σου στα “προβληματικά” σημεία. Μερικές σταγόνες από το concealer σου, που θα απλώσεις σωστά, αρκούν για να κάνουν τη διαφορά.  Διάβασε ακόμη:

Οι μύθοι για το βάψιμο των φρυδιών

Αυτό είναι το πρωινό μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες!