Ετοιμάσου να ξετρελαθείς από αυτή την πουτίγκα!
Πως θα την φτιάξεις;
Για το σιρόπι
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το ζουμάκι από τα ροδάκινα, το βούτυρο και το δεντρολίβανο και περιμένουμε να λιώσει το βούτυρο και να δέσει η κομπόστα. Όταν δέσει η κομπόστα, αφαιρούμε το δεντρολίβανο.
Σε ένα μπολάκι, σπάμε τη λευκή σοκολάτα και ρίχνουμε το μείγμα από την κομπόστα και ανακατεύουμε το μείγμα με ένα κουτάλι.
Τι θα χρειαστείς;
200 γρ. παξιμάδια ή ντάκος
8 αυγά
500 ml γάλα 3,5% λιπαρά
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
2 κονσέρβες ροδάκινο (420 γρ. η μία)
100 γρ. μαύρη ζάχαρη
½ κ.γ. κανέλα
100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Για το σιρόπι
170 γρ. λευκή κουβερτούρα, λιωμένη
60 γρ. βούτυρο
ζουμί από κονσέρβα ροδάκινο κομπόστα
φρέσκο δεντρολίβανο
Πηγή συνταγής: akispetretzikis.com
Διάβασε ακόμη: