Αν η τσίχλα στο παγκάκι κατέληξε στο ρούχο σου και άλλη μια που πάτησες μεταφέρθηκε στο χαλί σου, ακολούθησε τα παρακάτω.

Ρούχα: Τοποθέτησε το στο ψυγείο για αρκετές ώρες και στη συνέχεια αφαίρεσε τα κομμάτια. Κάλυψε με ένα κομμάτι χαρτί και βάλε κερί και στη συνέχεια πέρασε ένα ζεστό σίδερο πάνω από το χαρτί. Θα μπορούσες επίσης να δοκιμάσεις να ρίξεις βραστό ξύδι για να διαλυθεί η τσίχλα.

Μαλλιά: Εφάρμοσε μαγιονέζα για περίπου 10 λεπτά πριν προσπαθήσεις να την βγάλεις. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις το φυστικοβούτυρο ή δοκίμασε να τρίψεις μέλι.

Παπούτσια: Ξύσε την τσίχλα με νέφτι.

Χαλί: Πάγωσε την τσίχλα με ένα παγάκι και στη συνέχεια πάρε τα εύθραυστα κομμάτια. Θα μπορούσες επίσης να δοκιμάσεις να καλύψεις το σημείο με ένα κουταλάκι του γλυκού φυστικοβούτυρο. Άφησε το να καθίσει για ένα λεπτό ή δύο, στη συνέχεια, σήκωσεε το με ένα υγρό πανί. Καθάρισε την περιοχή με ένα υγρό, πανί και σαπούνι.

Σε γενικές γραμμές το φυστικοβούτυρο, το βρεφικό λάδι, το σπρέι ελαιόλαδου, η μαργαρίνη και η μαγιονέζα μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να αφαιρέσεις την τσίχλα από όλες τις επιφάνειες.  Διάβασε ακόμη:

Φτιάξε τα δικά σου διακοσμητικά βάζα με χρωματισμένη άμμο

Όμορφα και νοικοκυρεμένα! Ιδέες για να αποθηκεύσεις όλα σου τα καλλυντικά (Εικόνες)