Η μάσκαρα είναι ίσως και το πιο απαραίτητο αξεσουάρ για ένα όμορφο βλέμμα, καθώς τονίζει τα μάτια ενώ παράλληλα τα μεγαλώνει και τα ομορφαίνει. Όμως ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να την εφαρμόζεις χωρίς να κολλάει ή να σε μουτζουρώνει;

Πραγματοποίησε το μακιγιάζ σου κανονικά με την σκιά ματιών, το eyeliner, το κραγιόν κλπ. Την ώρα της μάσκαρα, γύρισε τις βλεφαρίδες σου με το ειδικό ψαλιδάκι για επιπλέον μήκος πριν την μάσκαρα φυσικά.

Άνοιξε τη μάσκαρα. Πριν την εφαρμόσεις, τρίψε το άκρο της στο εσωτερικό χείλος του σωλήνα μάσκαρα για να πάρει το περίσσιο προϊόν.

Πήγαινε μπροστά από τον καθρέφτη και στηρίξου με τον αγκώνα σου σε μια σταθερή επιφάνεια. Έχοντας το χέρι σταθερό, τοποθέτησε την μάσκαρα στη ρίζα των βλεφαρίδων σου. Τράβηξε την απαλά μέχρι το τέλος των βλεφαρίδων σου, προς τα εμπρός και διαχωρίζοντάς τες ταυτόχρονα ώστε να μην κολλήσουν. Επανέλαβε την διαδικασία μέχρι να στεγνώσει η μάσκαρα.

Είναι προτιμότερο να κράτησεις το ραβδί της μάσκαρα κάθετα ώστε να πάει παντού το προϊόν και να ανασηκωθούν σωστά οι βλεφαρίδεςΑφαίρεσε πιθανές μουτζούρες από την μάσκαρα, με κάποια μπατονέτα που θα βρέξεις με μια λοσιόν ντεμακιγιάζ.  Διάβασε ακόμη:

Οι μύθοι για το βάψιμο των φρυδιών

Αυτό είναι το πρωινό μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες!