Το καλοκαίρι θέλεις θάλασσα και ήλιο, όμως του χειμώνα το βουνό του ταιριάζει γάντι!

Ψέμματα δεν θα πω, είμαι λάτρης της θάλασσας,αλλά η εμπειρία του να μένεις στο βουνό είναι το κάτι άλλο!

Δεν θα πω πολλά όμως, μονάχα δυο λέξεις! Τρίκαλα Κορινθίας! Αν ψάχνεις να βρεις μέρος για χαλάρωση, σχετικά κοντά στην Αθήνα, τώρα ξέρεις που να πας!

Καθαρός αέρας, ηρεμία και πολλές πολλές βόλτες!

Μπορεί ένα τριήμερο εκεί να είναι μοναδικό αν είσαι φυσιολάτρης αλλά σκέψου να μένεις και σε κορμόσπιτο (έμαθα πως τα ξύλα από τα κορμόσπιτα κάθε βράδυ ψηλώνουν κατά 4,5 πόντους ουαου) και να απολαμβάνεις τη θέα του βουνού πλάι στο τζάκι! (Το έκανες εικόνα ε;)

Αν θες να ζήσεις αυτή την εμπειρία θα μείνεις στο Hyades Mountain Resort! Θα νιώσεις πως σε φιλοξενούν οι καλύτεροι σου φίλοι, το λιγότερο! Γιατί; Γιατί θα μείνεις σε ένα σαλε με όλες τις ανέσεις, θα φας πλουσιοπάροχα, προϊόντα χωριάτικα και φρέσκα! Θα απολαύσεις το spa σου δίπλα στο τζάκι, θα κάνεις ιππασία και θα χαρείς το κρασί σου σαν ΒΑΣΙΛΙΑΣ!

Κι όταν αποφασίσεις να βγεις από το κορμόσπιτό σου, θα πας στη λίμνη Δόξα! Άλλη εμπειρία κι αυτή...Οι εικόνες να το περιγράψουν δεν μπορούν!

Θα περιηγηθείς σε γραφικά χωριά και θα πιείς καφεδάκι αγναντεύοντας τον Κορινθιακό.

Τι άλλο να πω πια; Αν θες να χαλαρώσεις από το άγχος της αγαπημένης -κατα τ' άλλα- τρελούπολης Αθήνας τότε πρέπει να πας στα Τρίκαλα Κορινθίας! ΤΕΛΟΣ!

 

   Διάβασε ακόμη:

Επιστροφή στη φύση: Άγγιξα λίγο «παράδεισο» και γύρισα…

#PesToMeEnaKlik: Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα με τις ωραιότερες φωτογραφίες!