Σε όλους έχει τύχει να ταξιδέψουμε με ένα όχι και τόσο ευχάριστο άτομο. Ιδού 10 κλασικά παραδείγματα:

  • Ο άγνωστος που φορτώθηκε για να μην πληρώσει εισιτήριο στο ΚΤΕΛ. Όλοι το έχουμε κάνει και σε όλους έχει τύχει. Συνήθως δεν σου λέει ούτε γεια υπό φυσιολογικές συνθήκες αλλά ξαφνικά εκείνη την ημέρα σε χαιρετάει αγκαλιάζοντάς σε και φιλώντας σε σταυρωτά και όταν τον αφήνεις σου πετάει: «Να κανονίσουμε για καφέ!». Εννοείται την επόμενη φορά που θα σε συναντήσει συνεχίζει να μην σου λέει «γεια».
  • Ο ψαγμένος τύπος που βρίσκει τη μουσική των άλλων ρηχή. Οπότε σε αναγκάζει να ακούσεις τη μουσική που έχει φέρει μαζί του -τυχαία- σε στικάκι. Αναλύει το πόσο παρεξηγημένο είναι το συγκρότημα και ότι είναι από τους λίγους φαν στην Ελλάδα της καλής μουσικής. Οι υπόλοιποι να καούμε στην πυρά να φανταστώ;
  • Αυτός που σιγοτραγουδάει. Μια λέξη αντηχεί στο κεφάλι σου: «ΣΚ@@@@ΣΕ». Τραγούδα όταν είσαι μόνος σου, στο μπάνιο. Δεν ακούγεσαι ο αφηρημένος κουλ τύπος που έχει τέλεια φωνή αλλά ο εκνευριστικός τύπος και μόνο αυτό!
  • Αυτός που καπνίζει. No comments.
  • Αυτός που βρωμάει. Ρε χρυσέ μου άνθρωπε έλεος. Λυπήσου μας. Δεν θα πάρει παραπάνω από 10 λεπτά να κάνεις ένα ντουζ. Ας αργήσεις και λίγο.
  • Αυτός που άργησε (πολύ) να έρθει στο σημείο συνάντησης. Ο γνωστός «βασιλιάς» που αδιαφορεί για το πρόγραμμα οποιουδήποτε άλλου και απλώς εμφανίζεται την ώρα που θα επιλέξει να σου κάνει τη χάρη η αυτού μαγαλειότις του. Όχι δεν τον ενδιαφέρει που θα μετακινηθεί με το αμάξι σου, εκείνος σου κάνει τη χάρη να στολίσει το κάθισμα με την παρουσία του.
  • Αυτός που μιλάει στο τηλέφωνο για τουλάχιστον τη μισή διαδρομή. Προφανώς έχει περάσει το αμάξι για ταξί και απλά φλυαρεί ακατάπαυστα με το συνομιλητή του αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους. Αν δε ο συνομιλητής είναι το έτερον ήμισυ του που ζηλεύει και τη σκιά του, προετοιμάσου, δεν θα το κλείσει ποτέ.
  • Αυτός που μιλάει συνέχεια για τον εαυτό του. Είναι καταπληκτικό το πόσα μπορείς να μάθεις για αυτόν, χωρίς βέβαια να ρωτήσεις. Τις εκπληκτικές ικανότητες του, τις απύθμενες γνώσεις του, το πώς καταφέρνει να τα κάνει όλα τέλεια στη δουλειά, πόσο απίστευτος είναι και άλλα τέτοια παρόμοια.
  • Αυτός που μόλις χώρισε. Ατέλειωτοι μονόλογοι που διακόπτονται μόνο για να απαντήσεις αρνητικά πάντα σε ερωτήσεις: «Λες να έχει βρει τίποτα άλλο;»
  • Αυτός που γαντζώνεται από το κάθισμα σε κάθε προσπέραση. Έχει συνήθως το προφίλ «δεν παίρνω ντεπόν αν δεν μου το γράψει ο γιατρός» και ξεφεύγει ένα μίνι ουρλιαχτό σε κάθε φρένο, κάνει παρατηρήσεις για την ταχύτητα αν αυτή ξεπερνάει τα 40 χιλιόμετρα και δεν έχει δίπλωμα οδήγησης.


  Διάβασε ακόμη:

Η μαγεία των Χριστουγέννων στην Πολωνία!

Σκύρος δαγκωτό!