Πολλές στη θέα των γκρι μαλλιών απλά σαστίζουν και τρέχουν στο κομμωτήριο για μια άμεση λύση- κάλυψη τους. Το τελευταίο όμως διάστημα όλο και περισσότερες γυναίκες ανά τον κόσμο τα προτιμούν και μάλιστα επισκέπτονται το κομμωτήριο για ένα πετύχουν αυτό το ιδιαίτερο hairlook.

Τα γκρι μαλλιά σε όλες τις αποχρώσεις τους (από τις πιο ανοιχτές, τις silver, έως και τις πιο σκούρες) είναι σίγουρα μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν- τουλάχιστον στο Instagram. Οι #GrannyHairselfies αυξάνονται μέρα με τη μέρα, αφενός απενοχοποιώντας «τα μαλλιά της γιαγιάς» και την αντίληψη ότι αποτελούν σημείο κατατεθέν της μεγαλύτερης ηλικίας, αφετέρου καταρρίπτοντας το στερεότυπο που θέλει μόνο τους άντρες με γκρίζους κροτάφους sexy!

Μάλιστα, με τις stars του Hollywood να δοκιμάζουν πρώτες την εν λόγω τάση, αποφασίζοντας να κάνουν τη διαφορά και φυσικά να κλέψουν για άλλη μια φορά την παράσταση (χαρακτηριστικότερες η Lady Gaga, η Rihanna, η Zosia Mamet και η Kylie Jenner), χιλιάδες κοινές θνητές το τόλμησαν και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά αξιοζήλευτο. Μήπως να το δοκιμάσεις και εσύ;
   Διάβασε ακόμη:

Καλεσμένη σε γάμο: Να πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου!

Οι αποχρώσεις του γρι στα μαλλιά σου!