Τα ταξίδια στη ζωή ενός ανθρώπου είναι πολύ σημαντικά. Και πόσο μάλλον όταν στα ταξίδια αυτά συμμετάσχουν μαζί με εσένα και οι φίλοι σου. Και οι λόγοι είναι οι εξής:

Θα έχετε ένα μόνιμο θέμα συζήτησης τις κρύες νύχτες του χειμώνα

Σίγουρα πολλές φορές θα έχετε σκάσει στα γέλια όταν θυμόμαστε κάποιο περιστατικό από ταξίδι ενόσω πίνω με τις φίλες σου. Το μαγικό είναι πως δεν χρειάζεται να είναι κάποιο αστείο περιστατικό. Ακόμα και τα πιο δύσκολα ή άβολα περιστατικά, αυτά που δεν πιστεύατε ότι ζούσατε όταν σας συνέβαιναν, μπορούν, όταν περάσει ο καιρός, να αποτελέσουν μια αστεία ιστορία.

Θα έχετε βγει μαζί από τα όρια ή θα έχετε παραβιάσει κάποιον κανόνα μαζί

Σίγουρα θα έχετε κάνει πράγματα μαζί που δεν συνηθίζετε να κάνετε στην καθημερινότητα και την ώρα του γυρισμού από το ταξίδι, λέτε «το ζήσαμε κι αυτό».

Θα κάνετε κάποια εξομολόγηση που θα σας φέρει πιο κοντά

Θα έχετε επιτέλους χαλαρώσει, θα πιείτε λίγο αλκοόλ παραπάνω, θα έχετε πάρει απόσταση από κάποιες καταστάσεις που ενδεχομένως να σας πονούν ή να σας έχουν πληγώσει, θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε κάποιο παράπονο ακόμα και προς το συνταξιδιώτη. Καμιά φορά, τα ταξίδια προκαλούν ένταση, αλλά αν πάνω στην ένταση γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση, τότε αυτό και μόνο, θα είναι ένα τεράστιο κέρδος για τις φιλίες σας.

Θα υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο να περάσει μαζί σας τη μελαγχολία της επιστροφής

Η νοσταλγία γίνεται περισσότερη υποφερτή όταν περνιέται με παρέα. Θα κοιτάξετε μαζί τις φωτογραφίες, θα διηγηθείτε τις εμπειρίες σας στους άλλους φίλους και θα κάνετε σχέδια για το επόμενο ταξίδι.

Σε μια παρέα ο καθένας έχει το ρόλο του κι αυτό είναι ωφέλιμο για τα ταξίδια

Κάποιος είναι αυτός που θα οργανώσει το ταξίδι, εισιτήρια, διαμονή κ.α. Κάποιος άλλος θα είναι εκείνος που θα έχει ψάξει όλα τα μουσεία, τις γκαλερί και τα δρώμενα που συμβαίνουν την εποχή που θα επισκεφθείτε έναν προορισμό. Κάποιος άλλος θα έχει κάνει μια γαστρονομική έρευνα και κάποιος άλλος θα σας πει να τα παρατήσετε όλα και απλώς να κάνετε μια βόλτα στην πόλη, πιθανώς με μια μπύρα στο χέρι. Αυτές οι διαφορές χαρακτήρων είναι που κάνουν τα ταξίδια με φίλους τόσο ξεχωριστά!

Τέλος, όταν ταξιδεύετε με φίλους, πάντα υπάρχει κάποιος που θα ρίξει την επόμενη ιδέα για απόδραση, ή που θα έχει βγει αυτή την καταπληκτική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!

   Διάβασε ακόμη:

25 πράγματα που μπορείς να κάνεις με την κολλητή σου μέχρι την Πρωτοχρονιά!

3 σημάδια που δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά με την κολλητή σου