Η χρωματιστή μάσκαρα αποτελεί πλέον τον πιο εύκολο και χωρίς μεγάλο κόστος τρόπο για να γλυκάνεις το βλέμμα σου, να το φωτίσεις και να κολακέψεις το χρώμα των ματιών σου.

Επέλεξε το ιδανικό χρώμα μάσκαρα για σένα, κρίνοντας πάντα από το χρώμα των ματιών, του δέρματος και της επιδερμίδας σου. Αν έχεις πράσινα μάτια, ιδανικό χρώμα είναι το βιολετί και το δαμασκηνί.

Στα καστανά μάτια ταιριάζει εξαιρετικά το βαθύ μπλε (navy blue) χρώμα, καθώς επίσης το απαλό πράσινο και το plum brown. Η μάσκαρα με μωβ χρώμα είναι ωραία στα μπλε μάτια, όπως και στο βαθύ καφέ.

Στα μάτια με μελί χρώμα τόλμησε πράσινο και δαμασκηνί ώστε να ζωντανέψεις τους πράσινους ιριδισμούς των ματιών σου.  

Απέφυγε να φορέσεις ίδιο χρώμα μάσκαρα και σκιάς, εκτός και αν υπάρχει διαφορά στους τόνους των χρωμάτων (π.χ. σκούρα μπλε σκιά με μπλε ελεκτρίκ μάσκαρα, ή πράσινη κυπαρισσί σκιά με απαλή πράσινη μάσκαρα). Για πρωινή εμφάνιση ένα στρώμα χρωματιστής μάσκαρα είναι αρκετό! Για βραδινή έξοδο όμως, μπορείς να δώσεις στις βλεφαρίδες και πάνω από τρία στρώματα. Επίσης, μη ξεχνάς πως το απόλυτο μαύρο eye liner ταιριάζει θαυμάσια με κάθε τύπο χρωματιστής μάσκαρας.

 



  Διάβασε ακόμη:

Οι μύθοι για το βάψιμο των φρυδιών

Αυτό είναι το πρωινό μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες!