Βρήκαμε το σεξουαλικό προφίλ των ζωδίων!

Κριός

Το σεξουαλικό σας στυλ: Καθώς είστε το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός είναι κατηγορηματικός και επιθετικός και γεύεται την πράξη της σεξουαλικής κατάκτησης. Έχετε την τάση να είστε ο ενάγων, αντί να επιδιώκεται. Επιθυμείτε άμεση ικανοποίηση, αντιπαθείτε τα συναισθηματική παιχνίδια, και σας αρέσει όταν οι άνθρωποι παίζουν με τα μαλλιά σας ή κάνουν μασάζ στο κρανίο σας.

Ταιριάζετε σεξουαλικά με: Λέων, Ζυγός, Δίδυμοι, Σκορπιός

Ταύρος

Το σεξουαλικό σας στυλ: Περισσότερο αισθησιακή από ότι σεξουαλική, ο Ταύρος ποθεί τη διέγερση, και οι μυρωδιές, οι ήχοι, και η αφή στη σεξουαλική εμπειρία είναι πολύ σημαντικές. Δε σας αρέσει να σπαταλάτε ενέργεια χωρίς λόγο, έτσι ώστε οποιαδήποτε ενέργεια που βάζετε στη σεξουαλική δραστηριότητα να προσθέτει εμπειρία, και έχετε την τάση να περιμένετε το σεξ να σας βρει παρά να το επιδιώκετε.

Ταιριάζετε σεξουαλικά με: Σκορπιός, Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως

Δίδυμοι

Το σεξουαλικό σας στυλ: Οι Δίδυμοι είναι άνετοι και βολικοί για τη σεξουαλικότητά τους, τολμώντας να κάνουν σεξ σε απίθανα μέρη και δεν είναι ντροπαλοί για βρώμικες κουβέντες. Είστε πολύ καλοί στο φλερτ και έχετε πολύ καλή επικοινωνία στο σεξ με τους συντρόφους σας. Θέλετε να διασκεδάζετε στο σεξ και να πειραματίζεστε με νέα πράγματα.

Ταιριάζετε σεξουαλικά με: Κριός, Δίδυμοι, Τοξότης, Υδροχόος

Καρκίνος

Το σεξουαλικό σας στυλ: Η προσέγγισή σας στον έρωτα είναι δημιουργική και αισθησιακή, αλλά θα πρέπει να πολιορκηθείτε μέχρι να μπορείτε να ενδώσετε στο σεξ. Οι Καρκίνοι είναι διαισθητικοί και μπορούν εύκολα να αισθανθούν τι θέλει ο σύντροφός τους. Για σας, το σεξ είναι τρυφερό και λάγνο, και η αγάπη σας για τα τρόφιμα συχνά οδηγεί σε μια τάση για στοματική διέγερση οποιουδήποτε είδους.

Ταιριάζετε σεξουαλικά με: Ταύρος, Λέων, Αιγόκερω, Ιχθείς

Λέων

Το σεξουαλικό σας στυλ: Οι Λέοντες είναι γνωστοί για μια συνεπή και ισχυρή σεξουαλική ορμή, και  βασίζονται στη γοητεία τους και τη χημεία τους για να προσελκύσουν τους συντρόφους τους. Είστε  ευχάριστοι και οπαδός της ευχαρίστησης. Ως εραστής, είστε παθιασμένοι και εξυπηρετικοί, αλλά απαιτείτε συχνά επιβεβαίωση για τις ικανότητές σας. Απολαμβάνετε την αποπλάνηση και τα ερωτικά παιχνίδια, και η πλάτη σας είναι ένα από τις πιο ισχυρές ερωτογενείς ζώνες σας.

Ταιριάζετε σεξουαλικά με: Σκορπιός, Κριός, Τοξότης, Λέων

Παρθένος

Το σεξουαλικό σας στυλ: Μην νομίζετε ότι ο Παρθένος είναι αγνός. Στην πραγματικότητα, αυτό το ζώδιο υψηλής ενέργειας μπορεί να είναι ιδιαίτερα σεξουαλικό και αισθησιακό. Τα προκαταρτικά για εσάς είναι πολύ σημαντικά. Το μασάζ μπορεί να ενισχύσει την διέγερση σας. Δεν χρειάζεται πολλή φασαρία, αλλά σας αρέσει μια προσεκτική και καλά σχεδιασμένη, και ειλικρινής εμπειρία έρωτα που μπορείτε να απολαύσετε.

Ταιριάζετε σεξουαλικά με: Ταύρος, Ζυγός, Ιχθείς, Αιγόκερως

Ζυγός

Το σεξουαλικό σας στυλ: Ο Ζυγός θεωρείται συχνά ως η πιο εκλεπτυσμένη από τα ζώδια, με εξαιρετικό γούστο και λεπτή ευαισθησία. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός, ότι το σεξ για ένα Ζυγό περιλαμβάνει διανοητική διέγερση και λεκτικά ερωτικά παιχνίδια. Ένας καλός εταίρος θα σκιαγραφήσει το πάθος σας με το φλερτ, και κάποια στοιχεία που αγαπάτε - όπως εσώρουχα και μουσική - στη σεξουαλική εικόνα.

Ταιριάζετε σεξουαλικά με: Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Τοξότης

Σκορπιός

Το σεξουαλικό σας στυλ: Ο Σκορπιός έχει μια φήμη για την ύπαρξη πάθους,  ότι είναι λάγνος, και ιδιαίτερα σεξουαλικός. Απαιτούν πολλή δράμα και ενθουσιασμό στη σεξουαλική τους ζωή και συχνά επιδίδονται σε σενάρια που αφορούν εξουσία και έλεγχο. Με τις συνδυασμένες δυνάμεις μιας ισχυρής σεξουαλικής ορμής και έντονων συναισθημάτων, συχνά παλεύεται με τις δικές σας επιθυμίες.

Ταιριάζετε σεξουαλικά με: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Ιχθείς

Τοξότης

Το σεξουαλικό σας στυλ: Γνωστοί ως περιηγητές και εξερευνητές, οι Τοξότες είναι γοητευτικοί, στοργικοί και προσεκτικοί στην κρεβατοκάμαρα. Αλλά έχουν την τάση να βαριούνται γρήγορα, έτσι λαχταρούν αυθορμητισμό στη σεξουαλική τους ζωή. Όταν είστε εργένηδες, φλερτάρετε απίστευτα και ίσως επιπόλαια, ακόμη και όταν είστε με κάποιον, είναι πιθανό να είστε τολμηροί και ανοικτοί στο να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

Ταιριάζετε σεξουαλικά με: Λέων, Κριός, Δίδυμοι, Υδροχόος

Αιγόκερως

Το σεξουαλικό σας στυλ: Όπως ο Σκορπιός, έτσι και ο Αιγόκερως έχει μια φήμη ότι είναι από τα πιο σεξουαλικά ζώδια, αλλά ταυτόχρονα πολύ αισθησιακά. Δεν χρειάζεται κάτι πολύ περίπλοκο για να ενδυναμώσει την ισχυρή λίμπιντο ενός Αιγόκερου, αν και τα πόδια και τα γόνατα σας είναι συχνά πιο ευαίσθητα από τους περισσότερους.  Αγαπάτε να σας φλερτάρουν και να σας αποπλανούν.

Ταιριάζετε σεξουαλικά με: Καρκίνος, Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος

Υδροχόος

Το σεξουαλικό σας στυλ: Σε γενικές γραμμές θεωρήστε ως πνευματική και ιδεαλιστική. Σας αρέσει να σας αποπλανούν, αλλά μισείτε να παραδίνετε την εξουσία εντελώς. Έχετε απεριόριστη φαντασία όταν πρόκειται για σεξ, εφ 'όσον ο εραστής σας ικανοποιεί σε ένα νοητικό επίπεδο.

Ταιριάζετε σεξουαλικά με: Δίδυμοι, Υδροχόος, Τοξότης, Παρθένος

Ιχθύς

Το σεξουαλικό σας στυλ: Οι Ιχθείς είναι γνωστοί για την καλή τους σχέση  με όλους τους τύπους των ανθρώπων, και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προσελκύσουν θαυμαστές χωρίς να χρειάζεται να είναι επιθετικοί. Στο κρεβάτι, είστε ρομαντική, αισθησιακή και παιχνιδιάρικη, και η αισθησιακή πλευρά σας εκτιμά ευφάνταστες τεχνικές. Μπορείτε να επικεντρωθεί περισσότερο στο να ικανοποιήσετε τον σύντροφο σας παρά από να ικανοποιηθείτε η ίδια, εφ 'όσον η φαντασία σας αναφλέγεται.

Ταιριάζετε σεξουαλικά με: Σκορπιός, Καρκίνος, Παρθένος, Ζυγός  Διάβασε ακόμη:

Τι θα μας φέρει αστρολογικά ο Οκτώβριος;

Αυτά τα ζώδια έχουν την απόλυτη χημεία στο κρεβάτι!