Για αλλη μια φορά ξεχυθήκαμε στους δρόμους της Αθήνας πρωί Σαββάτου με μόνο σκοπό την αναζήτηση τροφής. Οι συνθήκες σκληρές και ανομολόγητες.  Ελιχθήκαμε μέσα στην Ερμού, σκαρφαλώσαμε σε κτίρια, πηδήξαμε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. Βρισκόμασταν σε ανελέητη καταδίωξη από λοιπούς brunch-οφάγους.

Ο στόχος ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μας σαν φωτεινό αντικείμενο. Ένα τραπέζι που μόλις άδειασε. Τα- τάαααα!!! Κάποιος φώναξε «Αέρα». Ακούστηκαν ιαχές και ποδοβολητά. Πήραμε θέση για μάχη και την επόμενη στιγμή καθόμασταν ήδη αφήνοντας πίσω τους λοιπούς brunch- οφάγους να κοιτάνε με μίσος.

Μας επιτέθηκε ένα croque madam, που λες μαντάμ... Ψωμί του τόστ κάτω, αυγό, ψωμί του τόστ πάνω και ξανά αυγό. Ακούστηκε ένα «σπλάτς» και το πιρούνι βρήκε τον κρόκο του αυγού λαβώνοντάς το θανάσιμα. Κερδίσαμε τη μάχη αλλά μαινόταν πόλεμος mon serie, και είχαμε προετοιμαστεί για αυτό.

Πριν καν προλάβουμε να πούμε: «Αλτ, τι συ;» έλαβε χώρα η επίθεση νούμερο 2 με κωδική ονομασία “Απόψε κάνεις μπάμ”! Λιγκουίνι με κομμάτια κοτόπουλου συν κρέμα και ουίσκι τυλίχτηκαν γύρω μας. Άτιμη φάρα! Επιτεθήκαμε με δαγκωματιές μέχρι που δεν έμεινε ούτε ένα.

Και τότε έφτασε το τελειωτικό χτύπημα. 3 αφράτοι ιπτάμενοι δίσκοι ονόματι «pancakes με πραλίνα» μας χτύπησαν πισώπλατα λούζοντάς μας με πηχτή σοκολάτα. Οι τίτλοι τέλους έπεσαν. Ο πόλεμος έλαβε τέλος. Τα pancakes νίκησαν. Άλλωστε η σοκολάτα πάντα νικάει!

Στο Just made 33 μπορείς και εσύ να πολεμήσεις, να χάσεις ή να νικήσεις δεν έχει σημασία! Αυτό που έχει σημασία είναι πως θα σερβιριστείς με το πιο νόστιμο και λαχταριστό brunch . Τέλειο μενού και τέλεια βιτρίνα που σε εξωθεί σε μάχη!

Σε περιμένει καρακέντρο Ευαγγελιστρίας 33, Αθήνα.  Διάβασε ακόμη:

Ξέρουμε που θα φας το καλύτερο pancake της Αθήνας!

Φύγαμε για πρωινό στο αγαπημένο Theory Bar & More!