Ήρθε η ώρα να δώσεις νέα πνοή στον χώρο σου ξεκινώντας από την διακόσμηση της τραπεζαρίας σου. Όσο μοντέρνα και στιλάτη, και αν είναι μια τραπεζαρία, χρειάζεται αντίστοιχα και έναν πρωτότυπο, στιλάτο και ιδιαίτερο τρόπο διακόσμησης. Για να τον πετύχεις, εστίασε στον τοίχο ακριβώς πάνω από την τραπεζαρία.

Ρολόι τοίχου: Κρέμασε στον τοίχο σου ένα μεγάλο ξύλινο ρολόι που θα σου υπενθυμίζει το πότε είναι ώρα για φαγητό. Εναλλακτικά μπορείς να τοποθετήσεις περισσότερα από 2 μικρά ρολόγια τοίχου στη σειρά, που θα είναι συγχρονισμένα με την ώρα διαφορετικών χωρών του πλανήτη.

Μεγάλοι καθρέφτες: Τοποθέτησε έναν ή περισσότερους καθρέφτες στον έναν από τους τοίχους της τραπεζαρίας. Θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στην τραπεζαρία σου. Ιδανική λύση, αν το διαμέρισμα σου είναι μικρό, αφού ο χώρος θα φαίνεται πολύ μεγαλύτερος και εσύ δεν θα νιώθεις περιορισμένη μέσα σε αυτόν.

Πιάτα: Γεύμα στην τραπεζαρία χωρίς πιάτα δεν γίνεται! Γι' αυτό, λοιπόν, κάνε τα και το κεντρικό θέμα της διακόσμησής σου. Κρέμασε στον τοίχο σου στρογγυλά πιάτα σε όλα τα μεγέθη στο σχήμα που σου ταιριάζει καλύτερα. Μπορούν να είναι ολόλευκα πιάτα για ένα πιο μίνιμαλ αποτέλεσμα, είτε ζωγραφισμένα πιάτα σε διάφορα σχέδια για να δώσεις μια πιο πολύχρωμη πινελιά στον χώρο.

Πίνακες ζωγραφικής: Επέλεξε πίνακες ζωγραφικής σε έντονα χρώματα και σε ιδιαίτερα κάδρα για να κάνεις έναν λευκό τοίχο πάνω από την τραπεζαρία σου να ξεχωρίζει. Το θέμα του πίνακα μπορεί να είναι σχετικό με το φαγητό ή και όχι. Σημασία έχει να δημιουργήσεις την δική σου μικρή γκαλερί πάνω από τον τοίχο της τραπεζαρίας.  Διάβασε ακόμη:

Βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά παιδικά δωμάτια για να πάρεις ιδέες!

Βρήκαμε στο Pinterest τις πιο όμορφες shabby chic κουζίνες για να πάρεις ιδέες!