Τα αρώματα, τα ωραία, μεθυστικά αρώματα, δεν είναι φθηνά. Κάθε μπουκάλι κοστίζει ακριβά και είναι το δώρο που κάνεις στον εαυτό σου για να νιώθεις όμορφα. Πόσο απογοητευτικό είναι λοιπόν όταν το ψεκάζεις και 10 λεπτά αργότερα δεν μυρίζει σχεδόν τίποτα; Μην βιαστείς όμως να ρίξεις το φταίξιμο μόνο στο άρωμα, η μισή ευθύνη είναι δική σου και παρακάτω θα βρεις τους 4 λόγους για τους οποίους το άρωμά σου δεν κρατά πολύ.

Είναι πολύ λουλουδένιο
Κατά κανόνα, τα λουλουδένια αρώματα δεν κρατούν τόσο όσο τα ξυλώδη και τα πιο βαριά. Όσο πιο ανάλαφρο είναι το άρωμα, τόσο πιο γρήγορα θα εξατμιστεί από το δέρμα σου συνεπώς πρέπει να κάνεις layeringμε κάποιο άλλο για να μυρίζεις περισσότερο.

Δεν το ψεκάζεις στα σωστά σημεία
Το έχουμε πει και άλλες φορές σε προηγούμενα άρθρα: Το σημείο στο οποίο θα ψεκάσεις το άρωμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ένταση που θα έχει η μυρωδιά του. Πρέπει λοιπόν να το ψεκάζεις στα σημεία των παλμών σου (καρπούς, λαιμό, πίσω από τα γόνατα) και στο πιο σημαντικό σημείο του σώματος… τον αφαλό!

Δεν το αποθηκεύεις σωστά
Αν το άρωμά σου βρίσκεται εκτεθειμένο στον ήλιο και την ζέστη τότε σίγουρα θα αλλοιωθεί κι έτσι το άρωμά του και δεν θα είναι το ίδιο αλλά και δεν θα κρατάει τόσο πολύ στο δέρμα σου. Πρέπει να αποθηκεύεις τα μπουκάλια σου μακριά από καλοριφέρ και παράθυρα και σίγουρα ΟΧΙ στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.

Δεν ενυδατώνεσαι καλά
Ναι, πάλι μιλάμε για την ενυδάτωση και αυτή την φορά του σώματός σου. Το άρωμά σου δεν πρόκειται να γίνει «ένα με το δέρμα σου» αν το δέρμα σου είναι ξηρό και αφυδατωμένο οπότε έχεις έναν ακόμα λόγο να βάζεις επιμελώς την κρέμα σου καθημερινά  Διάβασε ακόμη:

Ζουμερά οπίσθια με μια και μόνο άσκηση!

Spinning: οφέλη και αποτελέσματα