Λατρεύουμε τις σαλάτες!
Πως θα την φτιάξεις;
- Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τις φλούδες των πορτοκαλιών από τον έναν πόλο στον άλλον αφαιρώντας και το λευκό μέρος αφήνοντας μόνο την σάρκα.
- Συνεχίζουμε και με τα σαγκουίνι.
- Κόβουμε σε ροδέλες τα φρούτα μας και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
- Αφαιρούμε τα κουκούτσια αν υπάρχουν
- Ρίχνουμε αλάτι, φρέσκοτριμμένο πιπέρι, ψιλοκομμένο δεντρολίβανο, πασπαλίζουμε με το ελαιόλαδο και τέλος ρίχνουμε τις ελιές, τα φύλλα δυόσμου και τέλος τα φουντούκια σπασμένα.
Τι θα χρειαστείς;
- 6 σαγκουίνι
- 6 πορτοκάλια
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κλωνάρια δεντρολίβανο, μόνο τα φύλλα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 10 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια
- 10 φύλλα δυόσμου για το σερβίρισμα
- 50 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα
Πηγή συνταγής: akispetrentzikis.com
Διάβασε ακόμη: