Λατρεύουμε τις σαλάτες!

Πως θα την φτιάξεις;

  • Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τις φλούδες των πορτοκαλιών από τον έναν πόλο στον άλλον αφαιρώντας και το λευκό μέρος αφήνοντας μόνο την σάρκα.
  • Συνεχίζουμε και με τα σαγκουίνι.
  • Κόβουμε σε ροδέλες τα φρούτα μας και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
  • Αφαιρούμε τα κουκούτσια αν υπάρχουν
  • Ρίχνουμε αλάτι, φρέσκοτριμμένο πιπέρι, ψιλοκομμένο δεντρολίβανο, πασπαλίζουμε με το ελαιόλαδο και τέλος ρίχνουμε τις ελιές, τα φύλλα δυόσμου και τέλος  τα φουντούκια σπασμένα.

Τι θα χρειαστείς;

  • 6 σαγκουίνι  
  • 6 πορτοκάλια
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κλωνάρια δεντρολίβανο, μόνο τα φύλλα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 10 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια
  • 10 φύλλα δυόσμου για το σερβίρισμα
  • 50 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα

Πηγή συνταγής: akispetrentzikis.com



  Διάβασε ακόμη:

Η πιο εύκολη και νόστιμη λουκανικόπιτα σε χρόνο ντε-τε!

Μυρωδάτο και αφράτο κέικ μήλου!