Αναμφισβήτητα, υπήρξαν οι ωραιότερες και πιο πληθωρικές γυναίκες, όχι μόνο του Hollywood, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη!

Marilyn Monroe, Audrey Hepburn και ένα σωρό άλλες θρυλικές γυναικείες μορφές είχαν τα δικά τους μυστικά ομορφιάς που τις έκαναν μοναδικές!

Η Marilyn Monroe για να κάνει τα χείλη της να δείχνουν τόσο εκθαμβωτικά ζουμερά χρησιμοποιούσε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις gloss και κραγιόν. Η αντίθεση των πιο σκούρων εξωτερικά και των πιο φωτεινών στο κέντρο δημιουργούσε ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα που αποτυπωνόταν στις φωτογραφίες.

Η Audrey Hepburn κάθε φορά μετά την εφαρμογή της μάσκαρα τοποθετούσε ψεύτικες βλεφαρίδες, μία-μία χωριστά δίνοντας ένταση στο αποτέλεσμα ενός ελαφίσιου βλέμματος.

Η Εlizabeth Taylor, ακριβώς όπως η Κλεοπάτρα, ξύριζε το πρόσωπο της για να αφαιρέσει το χνούδι και μαζί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας της.

Η Grace Kelly χρησιμοποιούσε την τεχνική της σκίασης στο πρόσωπο πολλά χρόνια πριν από την Kim Kardashian. Χρησιμοποιούσε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ στα ζυγωματικά, προκειμένου να δείξουν ακόμα πιο έντονα.

Η Sophia Loren για να διατηρήσει το δέρμα της απαλό χρησιμοποιούσε στα λουτρά της αγνό ελαιόλαδο.  Διάβασε ακόμη:

Επιστροφή στη φύση: Άγγιξα λίγο «παράδεισο» και γύρισα…

Τρίκαλα Κορινθίας: Αέρας βουνού και διαμονή σε κορμόσπιτο, τι άλλο να ζητήσεις;