Κανονίσατε όλη η παρέα να μαζευτείτε σπίτι το σαββατοκύριακο. Για να μην φτάσετε ποτέ στο σημείο να πείτε: "Αυτάάά... Τι άλλα νέα;" σου παρουσιάζουμε 5 διασκεδαστικότατα παιχνίδια που σίγουρα έχετε ξαναπαίξει όλοι και δεν χρειάζονται συστάσεις! 

  1. Παλέρμο. Τι σαματά έχουμε κάνει ενίοτε στο Παλέρμο είναι ανομολόγητο. Απλό, εύκολο και παίζεται με τα φύλα της τράπουλας. Όρεξη να έχει να τσακώνεσαι, να πείθεις τους άλλους, να έχεις «δολοφονική» φάτσα που ενίοτε να μετατρέπεις σε poker face και είσαι έτοιμη!
  2. Παντομίμα. Το πόσο γέλιο χωράει μια κίνηση μπορεί να ανακαλυφθεί μόνο μέσω της Παντομίμας! Πως μπορείς να μιμηθεί κανείς «Τη σιωπή των Αμνών» και το «Ο σκύλος μου είναι γκέι» μας έχουν αφήσει τουλάχιστον μισή ώρα αναίσθητους από τα γέλια!
  3. 21. Γίνε το χαρτόμουτρο που πάντα ήθελες μέσω του παιχνιδιού αυτού. Μέτρα φύλλα χωρίς να σε καταλάβουν, πόνταρε, ρίσκαρε και κέρδισε τους όλους!
  4. Scrabble. Tο αγαπημένο των αγαπημένων. Δείξε πόσο καλά ξέρεις την ελληνική και χειρίσου με απίστευτη εξυπνάδα εκείνο το ύπουλο ταμπλό που δίνει διπλή και τριπλή αξία σε γράμματα και λέξεις!
  5. Uno. Δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα το κλασικό μας uno. Εναλλακτική ονομασία: O κλέψας του κλεψαντος σε ότι αφορά πέταγμα καρτών, κάρτες που ανταλλάσσονται κάτω από το τραπέζι, ποιος είπε uno και ποιος δεν είπε.

Καλή διασκέδαση!  Διάβασε ακόμη:

25 πράγματα που μπορείς να κάνεις με την κολλητή σου μέχρι την Πρωτοχρονιά!

3 σημάδια που δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά με την κολλητή σου