Για μια μέρα γεμάτη ενέργεια!

Υπάρχουν μερικές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις για να έχεις ενέργεια! 

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς την ημέρα σου σωστά. Να γεμίζεις μπαταρίες και να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου. Είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να έχεις ευχάριστη διάθεση όλη την ημέρα και να νιώθεις γεμάτη. Ξεκινώντας λοιπόν από την αρχή της ημέρας, στο πρωινό ξύπνημα και αφού έχεις συμπληρώσει ένα συνεχόμενο 8ωρό καλού ύπνου κάνε τα εξής:

Πήγαινε στο μπάνιο: Πλύνε και ενυδάτωσε το πρόσωπό σας, βούρτσισε τα δόντια σου και χτένισε τα μαλλιά σου. Κοιτάξου στον καθρέφτη και νιώσε όμορφα με τον εαυτό σου.

Μετά το μπάνιο και πριν κάνεις οποιαδήποτε άλλη κίνηση, άνοιξε την μπαλκονόπορτα του δωματίου σου, αέρισε σεντόνια και σκεπάσματα και κλείσε την πόρτα αν κρυώνεις ή σε ενοχλεί κάποιος θόρυβος.Δέκα λεπτά αρκούν για να απομακρυνθούν μικρόβια και να μπει καθαρός αέρας στο δωμάτιο. Το καθαρό περιβάλλον στο χώρο που κοιμάσαι είναι σημαντικό.

 Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό και απαραίτητο γεύμα της ημέρας. Επίλεξε φρούτα, λαχανικά, πρωτεΐνες και δημιούργησε  ένα πλήρες γεύμα, το οποίο θα σου χαρίσει ενέργεια και θα γεμίσει τις μπαταρίες.

Συνιστώνται μόνο υγιεινές επιλογές, ιδιαίτερα αν ακολουθείς κάποια αυστηρή δίαιτα.   Διάβασε ακόμη:

Στρες & κρίσεις πανικού: Ηρέμησε, το παθαίνουμε όλες!

30 πράγματα που πρέπει να κάνεις μέχρι τα 30!