Ένα μαγαζί που δεν πρέπει να χάσεις, γιατί πραγματικά θα φας τα πιο νόστιμα πιάτα με την παρέα σου και στο πιο καλαίσθητο μεζεδοπωλείο! Είναι που συνδυάζει το παραδοσιακό με ευχάριστες εναλλαγές και το αποτέλεσμα θα το λησμονά ο ουρανίσκος σου μέχρι να ξαναπάς…

Εμείς δοκιμάσαμε όλο τον κατάλογο από 2 και 10 φορές μη σου πω και έχουμε να σου προτείνουμε: την ανεπανάληπτη Τηγανιά Κοτόπουλο, σαν αυτή άλλη δε θα βρεις, τα λαχταριστά Μπριζολάκια, Λουκουμάδες με σος φέτας, μελιστάλαχτη Κρεατόπιτα, κρητικά Σιουφιχτά μακαρόνια, από σαλάτες Ντάκος φυσικά και Πατατοσαλάτα κρύα, και τόσα άλλα νοστιμότατα πιάτα που θα σε δυσκολέψουν να σηκωθείς από την καρέκλα σου, αλλά δε θα το μετανιώσεις πότε! Συνδυασμένα πάντα με την απίθανη Αμοργιανή τους ή το κρασάκι σου! Στο τέλος θα φας και το κερασμένο σου ρυζόγαλο…Αμε! Καλή Όρεξη!

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά διοργανώνει και live βραδιές κάθε Δευτέρα με κρητικά, ρεμπέτικα, έντεχνα! Το αδελφάκι του Γιαγιά Κούκου (ακριβώς δίπλα) λειτουργεί με την ίδια κουζίνα, για αυτό μη διστάσεις να κάτσεις και εκεί!

Πληροφορίες:

Πρωτορακι / Γιαγια Κούκου Πελασγίας 7, Περιστερι 

Και στο facebook : 
https://www.facebook.com/toprwtorakigiagiakoukou/  Διάβασε ακόμη:

Ξέρουμε που θα φας το καλύτερο pancake της Αθήνας!

Φύγαμε για πρωινό στο αγαπημένο Theory Bar & More!