Στο «Θέατρο Τέσσερις Εποχές» το οποίο βρίσκεται στην οδό Μοσχονησίων 36 στην Πλατεία Αμερικής παίζεται αυτή την περίοδο η παράσταση «Ελευθέριος Βενιζέλος» του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου. Πρόκειται για μια ιστορική παράσταση η οποία αφηγείται την ζωή και την ιστορία του Ελευθέριου Βενιζέλου. Πέρα από όλα του τα επιτεύγματα, τα λάθη και τα σωστά, τις αποφάσεις για ένα ολόκληρο έθνος η παράσταση αυτή σκιαγραφεί και τη ζωή του σαν άνθρωπος μακρυά από την πολιτική με άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς του. Τους γάμους που έκανε, τις γυναίκες που αγάπησε την επίδραση της πολιτικής στην καθημερινότητά του και εν τέλει το βαρύ φορτίο του να λέγεται κάποιος «ηγέτης».

Παραστάσεις:

Τετάρτη: 7 μ.μ., εισιτήριο 15 ευρώ

Πέμπτη: 9 μ.μ., εισιτήριο 15 ευρώ

Παρασκευή: 9 μ.μ., εισιτήριο 15 ευρώ

Σάββατο: 9 μ.μ., εισιτήριο 15 ευρώ

Κυριακή: 7 μ.μ., λαϊκή απογευματινή με εισιτήριο 10 ευρώ

Παίζουν:

Γιάννης Μόρτζος (στο ρόλο του Ελευθερίου Βενιζέλου), Γιούλη Ζήκου, Νίκος Κανατάς, Βασίλης Σαμαριτάκης, Ελεάννα Πουλίδα, Μανώλης Γεραπετρίτης, Βαγγέλης Πετρόπουλος και  Τιτίκα Μαρίνου

Το θέατρο 4 εποχές ιδρύθηκε από την Γιούλη Ζήκου και τον Γιάννη Μόρτζο ο οποίος ήταν ιδρυτής της “Λαϊκής Αθηναικής Σκηνής” από το 1989 έως το 2000.

 

Οι πολιτισμένοι λαοί κερδίζουν την εξουσία με την ψήφο των πολλών, κυβερνώνται με την ικανότητα των ολίγων και μεγαλουργούν με την πνοή του ενός».

Ελευθέριος Βενιζέλος

 

   Διάβασε ακόμη:

Ξέρουμε που θα φας το καλύτερο pancake της Αθήνας!

Brunch @ Momo, στην Καλλιθέα!