Την εμπειρία των σπουδών στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ  έζησαν για μια μέρα εκατοντάδες νέοι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Student For a Day, που διοργάνωσε ο μεγάλος εκπαιδευτικός οργανισμός!

Ήταν η πρώτη χρονιά που το Student For a Day πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στις τρεις πόλεις που δραστηριοποιείται το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με τους συμμετέχοντες να μπαίνουν στην αίθουσα διδασκαλίας για να ζήσουν την εμπειρία των σπουδών, παρακολουθώντας διάφορα workshops στις ειδικότητες που τους ενδιαφέρουν. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν διακεκριμένους επαγγελματίες, οι οποίοι τους μίλησαν για το επάγγελμά τους και τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας!

 Η δημοσιογράφος γαστρονομίας, Ελένη Ψυχούλη, ο παρουσιαστής και παραγωγός, Χρήστος Κιούσης, ο τραγουδιστής των Koza Mostra, Ηλίας Κόζας, η ηθοποιός, Κλειώ Δανάη Οθωναίου, ο make up artist, Άρης Γιαμουρνταλής, ο παραγωγός του Stan, Μάνος Δεδεβέσης, ήταν μερικοί από τους καλεσμένους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους πινελιά στη διοργάνωση. Όλοι οι συμμετέχοντες του “Student for A Day” έλαβαν πλούσιο ενημερωτικό υλικό από τους εκπαιδευτικούς συμβούλους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, καθώς και επιδότηση διδάκτρων 30% για εγγραφή στην ειδικότητα της επιλογής τους.

Ένας τυχερός από κάθε πόλη κατόπιν κλήρωσης θα έχει τη δυνατότητα να φοιτήσει εντελώς δωρεάν για ένα έτος.  Διάβασε ακόμη:

10 επαγγέλματα που οι γυναίκες κάνουν καλύτερα από τους άνδρες

Σε ενδιαφέρει: Νέες θέσεις εργασίας στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος