Βαρέθηκες να ισιώνεις τα μαλλιά σου και μετά από λίγο να έχουν φριζάρει; Να μερικά κόλπα για να πεις stop στο φριζάρισμα!
#1 Το πως λούζεις τα μαλλιά σου είναι σημαντικό. Όπως και το πως εφαρμόζεις το conditioner. Τα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό “αγριεύουν” τις άκρες γι’ αυτό καλύτερα να τα αποφεύγεις. Επιπλέον, καλό είναι να μη λούζεσαι κάθε μέρα, γιατί είναι πιθανό να καταστρέψεις τα φυσικά έλαια των μαλλιών κι έτσι να γίνουν ξηρά. Τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετές.

#2 Μόλις λουστείς, ταμπονάρεις τα μαλλιά με την πετσέτα και μην αρχίσεις να τα τρίβεις πάνω της, γιατί αυτό θα χειροτερέψει το φριζάρισμα. Αμέσως μετά μπορείς να εφαρμόσεις ένα προϊόν κατά του φριζαρίσματος που θα βοήθησει αρκετά την κατάσταση.

#3 Αν στεγνώνεις καθημερινά τα μαλλιά σου με σεσουάρ και στη συνέχεια χρησιμοποιείς πρέσα ισιώματος προτίμησε μία με κεραμική πλάκα. Καλό είναι να επενδύσεις σε ένα καλό εργαλείο για τα μαλλιά, καθώς θα σε βοηθήσει να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς το ανεπιθύμητο φριζάρισμα.

#4  Κόβεις τις άκρες των μαλλιών σου σε τακτική βάση, ώστε να μην αφήνεις την ψαλίδα να χειροτερεύει την κατάσταση. Να θυμάσαι, ότι οι σπασμένες τρίχες φριζάρουν πολύ εύκολα, ακόμα και εάν δεν έχει έξω υγρασία.

Το μυστικό
Ρίξε μπύρα στα μαλλιά σου. Η μαύρη μπύρα αναπληρώνει την υγρασία και είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Άφησε την να «καθίσει» στα μαλλιά σου για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίξε αρκετό κρύο νερό πάνω τους.  Διάβασε ακόμη:

Καλεσμένη σε γάμο: Να πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου!

Οι αποχρώσεις του γρι στα μαλλιά σου!