Το σεξ φίλη μου θα πρέπει να είναι ελεύθερο, όσον αφορά στο πνεύμα και τη διάθεση μην παρεξηγηθώ κιόλας, οπότε καλά θα κάνεις να απελευθερωθείς και να το απολαύσεις. Ωστόσο, επειδή η καταστροφή είναι μόνο στιγμές μακριά, σου έχουμε κάποια απαγορευμένα πράγματα τα οποία καλό θα ήταν να μην κάνεις ή πεις κατά τη διάρκεια του σεξ, γιατί πιθανόν να είναι και η τελευταία φορά που θα κάνεις μαζί του

1. Να κλάψεις: Για μία γυναίκα υπάρχουν πολλοί λόγοι να κάψει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αρκεί να θυμηθούμε ότι δεν έχουμε το κορμί της Adriana Lima και τώρα που ανοίγει ο καιρός πάλι δεν έχουμε χάσει τα 3 κιλά που θέλαμε. Παρόλα αυτά, το κλάμα στο κρεβάτι, παρουσία του καλού σου ή έστω του παρτενέρ σου, είναι απαγορευτικό και οποιαδήποτε συνέπεια και αν αντιμετωπίσεις μετά, θα σου αξίζει. Συγνώμη αλλά εδώ λέμε αλήθειες.

2. Να αναφέρεις τη λέξη «μωρό»: Αλήθεια, ακόμα κι αν ο άνθρωπος αυτός λατρεύει τα παιδάκια, ακόμα κι αν έχει υπάρξει... μαμή κάποια στιγμή στη ζωή του, το μόνο σίγουρο είναι ότι για μωρά, πάνες και μπιμπερό δε θέλει να ακούσει. Τουλάχιστον όχι τη στιγμή που έχει αποχωριστεί το βρακάκι του και ετοιμάζεται να σου προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις.

3. Να είσαι άγαρμπη: Τώρα χρειάζεται να στο αναλύσουμε περισσότερο αυτό; Γλυκιά μου το πέος είναι ευαίσθητο και φοβισμένο. Μην του συμπεριφερθείς άσχημα γιατί οι συνέπειες της συμπεριφοράς αυτής θα σε επηρεάσουν και μάλιστα πολύ. Την προσοχή σου λοιπόν.  Διάβασε ακόμη:

Τα στάδια που περνάς όταν έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ

Tips για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου!