Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πλησιάζει και η adidas Women, το γυναικείο community της adidas, καθώς και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το γιορτάζουν με μια σειρά από μοναδικά runs, workouts και events, ειδικά σχεδιασμένα για εκείνες.

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου όλες οι γυναίκες που θα συμμετέχουν θα τρέξουν στο κέντρο της Αθήνας συνδυάζοντας ενδυνάμωση στο GREATER EVERY STEP session, ενώ παράλληλα θα ανεβάσουν ρυθμό στο GREATER EVERY MOVEdance session.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στο GREATER EVERY RUN, θα δούν την running διαδρομή πιο δημιουργικά, με ένα χαλαρό τρέξιμο στην πόλη, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσουν μοναδικές εκπλήξεις.

Το Σάββατο 11 Μαρτίου, θα δώσουν πρωινό ραντεβού για να νιώσουν GREATER EVERY STRIDE, με ένα χαλαρό run, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο adidas Runbase.

Στην εβδομάδα αφιερωμένη στη γυναίκα θα συμμετέχουν ενεργά οι hair & make up experts και εξειδικευμένες φυσιοθεραπεύτριες των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, οι οποίες θα βρίσκονται στο adidas Runbase, για να επιμεληθούν το look των γυναικών με παιχνιδιάρικα στυλ αλλά και για να τις περιποιηθούν με ιδιαίτερη φροντίδα, όπως μόνο εκείνες γνωρίζουν!  Διάβασε ακόμη:

Οι μύθοι για το βάψιμο των φρυδιών

Αυτό είναι το πρωινό μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες!